Aina Cecilia Berglund

Hej

Jag heter Aina Cecilia Berglund och mina ledord är vara & växa. Min önskan är att, bland annat genom rörelse och yoga, få människor att landa och vara i nuet, för att hitta kraften att växa och viljan att följa sin egen väg. Inom yogan har jag vidareutbildat mig inom restorative och yoga nidra, som kort kan beskrivas som medveten återhämtning och guidad avslappning. Det är en form av yoga som ligger mig varmt om hjärtat, den passar all och kan hjälpa dig att sova bättre, minska stress och oro, och öka ditt välbefinnande. 

 

Jag är certifierad yogalärare i ISHTA Restorative Yoga, Yoga Nidra och håller som bäst på att avsluta min 300H utbildning. Inom Yinyoga har jag gått utbildning för både Magdalena Macweld och Ulrica Norberg. Under 2019-20 har jag undervisat i ryggyoga och yinyoga på Gerdahallen, där jag gick min grundutbildning (200H) till yogalärare. Jag håller även privata klasser i  restorative (återhämtande) yoga. Vid sidan av yoga är jag diplomerad coach och certifierad instruktör i Soma Move, som är en härlig yogainspirerad funktionell träning.

 

Jag hoppas att vi ses, i Soma Move för styrka och glädje eller någon av mina yogaklasser där jag kommer att ha med både återhämtning och avslappning.


Kontakta mig

Om du vill ha kontakt med mig så finns jag på coach.yoga.ainacecilia@gmail.com eller 0706-66 51 06.