Elvira Engels

Hej! 

Jag heter Elvira Engels och är otroligt passionerad över att lösa upp dina spänningar, fysiska som mentala, liksom att hjälpa dig hitta ett inre (och kroppsligt) lugn i en annars så högljudd och stillasittande värld.

 

Jag upptäckte yoga vid 12 års ålder och är nu en certifierad Hatha, Yinyasa and Ashtanga 200h RYT lärare genom Yoga Alliance. Min träning fullbordade jag för Trimurti Yoga i den underbara staden Goa I Indien, började sedan lära ut i Skottland, för att sedan flytta hem till Lund. Parallellt med detta är jag även certifierad livscoach och har drivit coaching samt workshops i några år.

 

Yoga är för alla kroppar! Jo, det är sant. Oavsett om du är en van utövare som vill fördjupa din praxis, eller ny – och kämpar med skolios i ryggen, en öm nacke till följd av ett stillasittande liv eller en tjattrande hjärna – så är min kurs din. Du guidas, stöttas och tas omhand genom en yoga-flow som kommer öppna både din kropp och ditt sinne – men på dina villkor. Yoga är en resa och vi är alla eviga studenter. Jag hoppas vi ses på yogamattan!


Kontakta mig

Behöver du komma i kontakt med mig? Det kanske gäller din kurs, lämna meddelande kring att du inte kommer eller ta reda på något annat. Maila mig på: soulstoriesbyelvira@gmail.com . Telefonnummer: 0739-357026.