Ditt naturliga jag

27-29 augusti: En naturnära yogaretreat

En helg mitt i naturen

Kom tillbaka till ditt naturliga jag. Vila, utforska och njut av att spendera tid mitt i naturen. Med dig själv. En helg som är en inre resa till ditt naturliga jag, omgiven av sinnliga naturliga intryck som alla hjälper dig att befinna dig i nuet. Ett ställe där du får tid och lugn att hitta tillbaka till ditt rätta element. Där naturen är kraftkällan!

 

Mottot för helgen är: Go slow and green! Vi har ingen el, inget rinnande vatten och vi får laga vår egen middag över öppen eld. Vi låter oss omslutas av naturens vagga, det naturliga mörkret och gemenskapen med varandra. Vi yogar, mediterar och ”skogsbadar”. Det kommer även finnas möjlighet till egentid. Att vandra, kreera, leta upp ett ställe att bada på eller bara vila och sova. Naturen är terapeuten. Det är den som ger dig förbättrat immunförsvar, ökar din kognitiva förmåga, ökar ditt psykiska välbefinnande och kan ge den ultimata återhämtningen. Och vi guidar dig in i din egen kroppsliga och mentala återhämtning, fyller på med alla de redskap och metoder som finns för att du ska få en riktig återhämtningsboost innan höstens alla aktiviteter drar igång. #goslow #gogreen

Har du frågor och funderingar kring helgen så maila hej@urbanbalanceclub.se.

 

 

OM HELGEN:

 

Ledare:

Lotta Ihse

 

Datum och tid:

27 -29/8-2021.
Samling fredagen 27/8 kl 13.00 på parkeringen Nyrups Naturhotell. Kom gärna en kvart tidigare och med lunch i magen. Anvisningar till mötesplatsen får du vid anmälan.
Utcheckning från hotellet söndagen 29/8 kl 11.00.

Urban gradering: 1 (läs mer om urban gradering här)

 

Antal personer:

Vi tar emot max 13 deltagare och kommer givetvis respektera gällande rekommendationer kring smittspridning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälningar.

 

Boende:

Vi bor på Nyrups Naturhotell som är ett naturnära hotell på riktigt. Här bor en mitt i skogen i så kallade jurtor eller sovyllehyddor. Vi bor två och två i jurtorna, ibland tre. Har du önskemål om ditt boende så meddela det vid anmälan. Det finns ingen el, inget rinnande vatten och vi har tillgång till skogen och två komposttoaletter. Vi har också en skogsdusch och varmvatten i vedspisen i samlingshyddan Älvan.

 

Packlista:

Du behöver bara ta med kläder efter väder och aktiviteter. Mer information får du vid anmälan.

 

Program:

Tiderna och programmet kan komma att justeras något.

Fredag
12.45 Samling parkeringen Nyrups Naturhotell (Anvisningar hit får du vid anmälan)
13.00 Välkomstcirkel, skogsbad och fika
16.00 Incheckning på hotellet
17.00 Vi lagar och äter middag
22.00 Meditation och/eller Yoga Nidra

Lördag
7.00 Morgonyoga
8.30 Frukost
9.00 Skogsbad
12.30 Lunch
13.30 Egentid, vandring, kreativ tid eller vila
17.00 Vi lagar och äter middag
22.00 Meditation och/eller Yoga Nidra

Söndag
7.00 Morgonyoga
8.30 Frukost
9.00 Meditation och avslutningscirkel
11.00 Utcheckning

 

Vad ingår:

• Helpension dvs två nätter i yllehydda för två
• Sänglakan
• Frukost både lördag och söndag
• Lunch både lördag och söndag
• Middag både fredag och lördag
• Fika både fredag och lördag
• Vatten och frukt
• 5 yogaklasser (två morgonyogapass, tre yoga/meditationspass)
• 2 skogsbad (Shinrin Yoku)
• En hel fantastisk skog mitt i Skåne med stigar, bäckar och vandringsleder
Inga övriga kostnader tillkommer.

 

Pris:

6600 kr. Early bird: 6100 kr (gäller för anmälan innan 1/6-2021)

 

Anmälan och villkor:

När du har anmält dig via formuläret nedan betalar du en anmälningsavgift på 1500 kr direkt via Swish på nummer 1230114108. Vill du ha en faktura på beloppet? Skriv det nedan i meddelanderutan. När du har betalt anmälningsavgiften är du formellt anmäld och har en garanterad plats. En faktura på resterande belopp kommer att mailas ut till dig. Tillsammans med den medföljer övrig information du behöver inför retreaten. Full betalning på den fakturan och hela helgen ska göras senast 30 dagar innan naturretreaten. Anmäler du dig senare än 30 dagar innan retreaten, så får du en faktura och betalar hela beloppet på en gång. Erlägger du inte betalning i tid kan platsen behöva öppnas för annan deltagare. Avbokning innan 1/6-2021 ger återbetalning på erlagd betalning minus 500 kr för administrativa kostnader. För avbeställning efter 1/6-2021 erbjuds återbetalning med 50% på erlagd betalning minus 1500 kr för anmälningsavgiften. För avbeställning efter 20/7-2021 erbjuds ingen återbetalning. Vid allvarliga hälsoproblem erbjuds återbetalning med 50% mot sjukintyg. I det fall en deltagare inte kan delta pga sjukdom i Covid-19 eller att retreaten måste flyttas fram med hänvisning till FHM:s riktlinjer, behåller du din plats till framflyttad naturretreat. Om Urban Balance club ställer in retreaten erhåller du hela avgiften tillbaka.


Anmälan