Hälsohelg för kropp och själ

Hälsohelg 15-17/10-2021

Häng med på en riktig hälsoboost. En helg där du tar hand om hela dig och som kan beskrivas som ett spa för både kropp, själ och sinne. Du kommer att kunna fokusera på att öka ditt välmående i hela kroppen, både fysiskt och mentalt. En kickstart för dig som vill komma igång med träning, yoga eller få inspiration till ett mer hälsosamt liv. Det passar också dig som bara vill ha en helg där du kan ägna dig helt åt dig själv och ge dig själv en riktig go energiboost och välbehövlig återhämtning. Eller varför inte passa på att åka bort med partnern eller kompisarna för härligt umgänge på en lugn och skön plats. 

Aktiviteter:

Alla aktiviter ingår i priset. Och det kommer att finnas ett smörgåsbord av olika saker att göra. Du deltar själv i vilka du vill och i alla om du vill det. Det kommer att finnas möjlighet att träna fysisk styrka med så kallat CrossNature-pass. Passen anpassas så att både du som känner dig otränad och du som är mer tränad kan vara med. Det finns flera tillfällen att vara med på yoga och meditation. Boendet ligger mitt i en skog och i närheten av vandringsleder. Så det finns möjlighet att ge sig ut på vandring eller kortare skogspromenader på egen hand. Det kommer också finnas möjlighet att delta i en total stress detox och avslappning i naturen i form av ett ”skogsbad”.

CrossNature (träning av styrka i naturen som passar alla) – tillfälle fredag kl 16.00, lördag kl 10.00 och söndag kl 10.00

Vandring på egen hand

Skogsbad – tillfälle lördag kl 13.00-16.00

Morgonyoga – tillfälle lördag kl 7.15, söndag 7.15

Kvällsyoga – tillfälle fredag kl 21.00 och lördag kl 21.00

Eftermiddagsyoga – tillfälle lördag kl 17.00

Datum:

15-17 oktober 2021

Boende:

Lunnahöjagården, Sösdala Skåne.

Pris:

All inclusive. Alla aktiviteter som erbjuds under helgen ingår i ditt pris. Och självklart också boendet och all mat.

Övrigt:

Under lördagen har du möjlighet att få massage. Det bokar du antingen vid din anmälan eller senare om det finns platser kvar. Priset för massagen betalar du på plats direkt till massören.


Anmälan öppnar snart för den här helgen. Vill du redan nu anmäla ditt intresse eller att vi ska skicka dig information så snart det kommer mer information och öppnar anmälan så fyll i dina uppgifter nedan. Vi hörs 🙂