Hormon- och livsstilskonsultation

PT-yoga hormon- och livsstilskonsultation

Känner du dig ofta irriterad, trött, stressad eller utmattad och har en önskan om att känna dig lättare, stabilare och nöjdare? Du kanske har svårt att gå ner i vikt, är ofta förkyld, behöver mycket kaffe och socker för att orka och det känns som om kroppen jobbar emot dig. Är du drabbad av t ex klimakteriebesvär, mensvärk, PCOS, PMS, hudproblem, vätskeansamlingar eller infertilitet? Med hjälp av en individbaserad hormon- och livsstilskonsultation har du möjligheten att skapa förutsättningar för en hälsosammare och mer balanserad livstil.

Under en hormon- och livsstilskonsultation börjar vi alltid med att först gå igenom olika livsstils- och hälsofrågor. Därefter görs en paus på cirka tjugo minuter för utvärdering av svaren. Efter det fortsätter konsultationen och du får presenterat för dig en helhetsbild med skräddarsydda förslag över hur du kan hitta mer balans, må bättre och känna dig gladare.

Konsultationen omfattar områden som kost, stress, träning, sömn, andnings- och yogaövningar och annan återhämtning.

Konsultationen sker via telefon med Tanja Leloup.

Tid: Totalt ca 2 timmar inklusive paus/utvärdering.

45 min samtal och genomgång av hälsostatus. Paus för dig under 20-30 minuter, då vår konsult under tiden utför en utvärdering och sammanställer tips och råd. 45 minuter konsultation och genomgång av konkreta råd kring kost, livsstil osv.

Pris: 750 kr/konsultation.


Anmälan

Du fyller i dina uppgifter nedan och betalar via Swish till 123 011 41 08. Du blir sedan kontaktad av Tanja för tidsbokning av din konsultation.

Anmälan Hormonkonsultation Trainee (#39)