HormonyYoga – medicinsk yoga för kvinnor

Måndag 17.15-18.30

HormonyYoga – en mjukt flödande medicinsk yoga för kvinnor

HormonyYoga är en lugn och meditativ yogaform, en Body-Mind träning som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv-, hormon- ,och lymfsystem. Den bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och uthållighet. Fokus inom HormonyYoga är inte enbart den fysiska kroppen utan människan som helhet, och därför vävs den inte sällan samman med personlig utveckling, antiinflammatorisk kost, aktivering av lymfsystemet och livsstilsfrågor. Du kommer att känna mer energi, förbättrad hormonell balans och ökat fokus.

HormonyYoga riktar sig till alla kvinnor i alla åldrar med eller utan symtom på hormonobalans. Alla kvinnor behöver kunna hantera stress och skapa återhämtning i vardagen. HormonyYoga är därmed det självklara verktyget för alla kvinnor som vill lära sig hantera livets alla faser, kunna ta hand om sig själv och skapa ett liv fyllt av glädje och inspiration.

Den här yogan är utformad för att kunna utföras i terapeutiskt syfte för att skapa hormonell balans och vitalitet hela livet. Bland annat kan vi ta upp olika symtom som t.ex. PMS, menssmärtor, infertilitet, inkontinens, PCOS, endometrios, klimakteriebesvär och förlorad vitalitet efter klimakteriet.

Tid: Måndagar kl 17:15 – 18:30
Max: 8 personer
Yogalärare: Tanja