Skogsbad – möt våren

Lördagen 20/3 kl 10.00-13.00

Vårdagjämning! Vi möter våren med en härligt, avkopplande ”skogsbad”. Njuter av de första trevande små bladen, dofterna och kanske en blomma. Släpp alla krav och upplev natur, gemenskap med andra på tryggt avstånd och fridull,  långsam promenad.

Jag som guidar dig heter Lotta Ihse och är del av ett rikstäckande nätverk av certifierade skogsbadsguider enligt Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Tillsammans erbjuder vi skogsbad på 33 platser samtidigt, runtom i Sverige. Tillsammans önskar vi erbjuda så många som möjligt möjligheten att hälsa våren i stilla gemenskap, och få tillgång till naturens läkande inverkan.

Tid: Lördagen 20/3 kl 10.00-13.00
Deltagare: max 5 personer så vi kan hålla Corona-avstånd på 2 meter. Guiden tillhandahåller handsprit vid behov. OBS! Guide och deltagare infinner sig endast om de är symtomfria. Så länge det inte står ”fullt” så finns platser kvar.
Plats: Dalby Norreskog. Vi ses vid parkeringen.  Hitta hit >>
Urban gradering: 2 (läs mer om urban gradering här)
Stig: Lätt till medelsvår. Längd ca 500 m.
Pris: 300 kr. Betalas med Swish direkt vid anmälan.
Övrigt: –
Säkerhet: Vi följer riktlinjerna för hantering av Covid enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer om max 6, avstånd 2 meter samt övrigt enligt Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Läs mer här >>
Utrustning:
Ta på massor av varma kläder. Helst i ull!
Liten ryggsäck
En flaska vatten
Sittdyna eller liggunderlag (Sittdyna kan göras av en tidning stoppad i en platspåse)
Regnkläder (eller paraply)
Rejäla skor
En extra tröja (det blir alltid lite kyligare i skogen då vi tillbringar tid stilla)

 


 

ANMÄLAN

Mina matönskemål: