Summerflow yoga

Sommaryoga - Fredagar kl 10.00-11.15. Start 7/7

Summerflow – en mjukt flödande medicinsk yoga för kvinnor

Känner du dig tung, stressad, kanske till och med lite svullen och har svårt att gå ner i vikt? Vill du ha en lättare, avslappnad och mer glädjefylld vardag? Med hjälp av yoga, andningsövningar och att belysa ämnen som påverkar din livsstil tar vi oss gemensamt närmare en lättare, medveten och hälsosammare sommar! Under de kommande veckorna kan du så ett frö till att utveckla ett mer hållbart, energifyllt och hälsosamt liv.

Tid: Fredagar kl 10:00 – 11:15

Kurslängd: 5 veckor från v 27-31, dvs 7 juli, 14 juli, 21, juli, 28 juli och 4 augusti

Max: 8 personer

Yogalärare: Tanja

Pris: 750 kr alla gångerna. Drop-in: 170 kr. Betalas med Swish 123 011 41 08 innan passet när du kommer till studion. Visa swishen för Tanja.

Summerflow bygger på HormonyYoga som är en lugn och meditativ yogaform, en Body-Mind träning som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv-, hormon- ,och lymfsystem. Den bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och uthållighet. Fokus inom HormonyYoga är inte enbart den fysiska kroppen utan människan som helhet, och därför vävs den inte sällan samman med personlig utveckling, antiinflammatorisk kost, aktivering av lymfsystemet och livsstilsfrågor.

Anmälan

Anmälan Hormonyoga (#35)