Vilsam vandringshelg med viltsmak

Vandringshelg med viltsmak 24-26/9-2021

På vackra Österlen kan du denna höst tillbringa två vilsamma nätter på Lilla Rygården. Här får du njuta av vandring, vila, natur och fantastisk ”himmalagad” mat gjord på lokala råvaror och viltkött kryddat med skogens egna örter. På lördagen bjuds det på pubkväll. Då du tillsammans med lokalbefolkningen njuter av kvällens mat och dryck till tonerna av pubmusik från bygdens glada musikanter.

 

Under helgen har du möjlighet att följa med på en lyktvandring i det mjuka österlenska höstmörkret. Och varje morgon kan du väcka kroppen på ett lugnt och härligt sätt med yoga utomhus. En yoga som passar både nybörjare och mer vana yogisar. På lördagen finns det möjlighet att följa med på en stillsam halvdags-vandring med fokus på att öppna våra sinnen, bitvis gå under tystnad för ett ökat välbefinnande och nedvarvning. Vi har fika med oss. Om du hellre vill utforska Österlen på egen hand går det naturligtvis också bra. Då tipsar vi dig på utflyktsmål beroende på dina intressen.

 

Alla aktiviteter och måltider ingår i priset. Naturligtvis är det frivilligt att vara med på det du vill. 🙂

Mat och aktiviteter som ingår:

Fredag

15.00 Incheckning

Från kl 18.00 Middag på lokala råvaror med vilt- och skogssmak

22.00-00.00 Lyktvandring

Lördag

7.45-8.30 Yoga

Från kl 7.30 Härproducerad frukost

10.30-14.30 Stillsam vandring med guide. Lunchpaket med.

Från kl 15.00-18.00 Fika

Från 18.00 Pubkväll med hemlagad pubmat och lokal trubadur Patrik Ask & Co

Söndag

7.45-8.30 Yoga

Från kl 7.30 Härproducerad frukost

11.00 Utcheckning 

Datum:

24-26 september 2021

Max: 12 personer

Boende:

Lilla Rygården på Österlen, Skåne. Alkoholrättigheter finns i boendets restaurang.

Pris:

3900 kr/person i dubbelrum. En all-inclusive resa där boende 2 nätter, all mat och alla aktiviteter ingår i priset. Alkoholhaltiga drycker och ev dricks till musikern ingår inte i priset.

Bokning och villkor:

När du har bokat dig via formuläret nedan betalar du en bokningsavgift på 1500 kr/person direkt via Swish på nummer 1230114108. Vill du ha en faktura på beloppet? Skriv det nedan i meddelanderutan. När du har betalt bokningsavgiften är du formellt anmäld och har en garanterad plats. En faktura på resterande belopp kommer att mailas ut till dig. Tillsammans med den medföljer övrig information du behöver inför resan. Full betalning på den fakturan och hela helgen görs senast 30 dagar innan avresa. Bokar du dig senare än 30 dagar innan avresa, så får du en faktura och betalar hela beloppet på en gång. Erlägger du inte betalning i tid kan platsen behöva öppnas för annan deltagare. För övriga villkor läs nedan i bokningsformuläret.


Boka

 

Anmälan Vandringshelg (#21)