Stresshantering i vardagen – workshop

Workshop Stresshantering

Under den här workshopen – ”Stresshantering i vardagen” – kommer vi bland annat prata om hur yoga kan hjälpa dig hantera stress och oro. Du kommer att få prova på och lära dig olika yoga-övningar som är avsedda för att du ska hitta lugnet inom dig, såsom bland annat andningsövningar, avslappningspositioner och meditation. Du får också konkreta tips och ett papper med de övningar vi gjort med dig hem. Målet är att du ska få med dig hållbara och enkla verktyg som du kan ta till när du upplever stress i din vardag. Inga förkunskaper krävs.

Yogalärare: Lotta Ihse

När: Söndagen 15/3. kl 10.00-13.00

Var: Hälsans Hus, stora lokalen. Adress: Mårtenstorget 6, 223 51 Lund. Vägbeskrivning >>

Pris: 600 kr. I priset ingår fika.
Gå två, betala 1100 kr. Då fyller ni i och skickar in var sin anmälan och skriver i meddelanderutan namnet på den person du går med. Så får du/ni rabatten. Ni får var sin faktura. Ska bara en av er betala skriv det i meddelanderutan också.

Övrigt: Yogamatta och annan utrustning finns på plats. Kom i sköna, mjuka kläder.

Anmäl dig senast 12/3. Anmälan är bindande.
Om ni går två stycken tillsammans så fyller ni i och skickar in var sin anmälan. Skriv din väns namn i meddelanderutan så får ni rabatten.

Anmälan
Förnamn
Efternamn
Gatuadress och nummer
Postnummer och postadress
Personnummer (10 siffror)

11 of 11 char(s) Left

Meddelande
Dina uppgifter används endast för att kunna skicka faktura, information och förslag på aktuella kurser mm. the Urban Balance club delar aldrig information med tredje part. Du kan när som helst be att samtliga uppgifter du lämnat ska tas bort från vårt register.