Yoga retreats och workshops

Lyktvandring med skogsbad

Missa inte lyktvandring i det mjuka vintermörkret. Alla dina sinnen blir skärpta och det är en alldeles speciell upplevelse.


Läs mer här >>


”Skogsspa” under fullmånen

Spendera en annorlunda eftermiddag utomhus under fullmånen i underbart vackra Häckeberga.

Upplev ett naturligt ”skpgsspa” med alla dina sinnen!! Vi kommer först att promenera ut i skogen för att ”skogsbada” dvs bada i den höstvackra Häckebergsskogen med våra sinnen. (Läs mer om vad skogsbad/Shinrin Yoku är här). Sen njuter vi av värmen från en sprakande lägereld, fullmånen och glittret från Häckebergasjön. Vi avslutar med att bada i det uppvärmda vattnet i en vedeldad badtunna som ligger precis vid sjökanten, och som låter oss fortsätta ta in lugnet, atmosfären och den vackra utsikten över sjön. Vill du så kan du också bada i sjöns svalkande vatten. Varmt välkommen till en sällsam och avkopplande upplevelse under fullmånen.

Dagen arrangeras i samarbete med RA Äventyr som arrangerar naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling i Camp Häckeberga.


NÄR: Maj 2021.
VAR: Häckeberga
URBAN GRADERING: 1 (Läs mer om graderingen här >>)
PRIS: –
Max antal: 12 personerYoga workshop ”Med trygghet i fokus”

Ibland går livet bara för fort framåt och vi behöver stanna upp, sakta ner och lyssna inåt. Ta tillbaka den där sköna känslan av att känna sig trygg och förankrad i livet. Söndagen 25/10 har du möjlighet att delta i en yoga-workshop ”med trygghet i fokus”. Här gör vi yoga med inriktning på att känna trygghet och lugn i ditt liv. Det blir fyra timmar av härligt flödande slow yoga med meditation, avslappning i form av restorative yoga och Yoga Nidra med fokus på att hitta din grund och stabilitet. Där emellan hinner vi med en enklare god lunch. Välkomna!!

När? Söndagen 25/10-2020, kl 10.00-14.00
Var? Hälsans hus i Lund
Pris: 890 kr/person. En enklare lunch ingår i priset.
Max antal 12 personer. FULLT
Yogalärare: Lotta Ihse och Emi Rosén (Regrounded yoga och coaching)Yoga workshop ”Med kärlek i fokus”

Söndagen 15/11 har du möjlighet att delta i en yoga-workshop ”med kärlek i fokus”. Här gör vi yoga med inriktning på tillit och kärlek. Ta med dig en partner, vän, förälder, ditt barn eller någon annan för fyra timmar av härlig yoga, både tillsammans och individuellt. Dagen innehåller yogarörelser, yogaövningar för två, meditation med fokus på hjärtat, avslappning i form av restorative yoga samt Yoga Nidra. Där emellan hinner vi med en enklare god lunch. Välkomna!!

När? Söndagen 15/11-2020, kl 10.00-14.00
Var? Hälsans hus i Lund
Hur? Två och två
Pris: 890 kr/person. En enklare lunch ingår i priset.
Max antal 12 personer. FULLT
Yogalärare: Lotta Ihse och Emi Rosén (Regrounded yoga och coaching)ANMÄLAN