Ekobutik

Här finns alla yogatillbehör (och lite till…) du behöver för din yogapraktik hos the Urban Balance club. Du kan alltid låna yogatillhör när du kommer till klasserna. Men ibland kan det kännas skönt att till exempel ha sin egen yogamatta, bälte och kudde med sig. Du kommer framför allt känna stark samhörighet med din yogamatta ju mer du praktiserar. Se till att du väljer en som är anpassad för vad du behöver. Den kommer att följa med dig många år. Vi hjälper dig välja. Maila yoga@urbanbalanceclub.se för råd.


Så här går det till vid en beställning:

Du beställer din vara här nedan i beställningsformuläret. Vi skickar/fraktar inte produkten till dig! Antingen får du produkten nästa gång vi ses på yoga eller naturtur eller så kan du komma och hämta din beställning hos oss i Lund. Då väljer du det alternativet och vi hörs av och bestämmer en tid när det passar dig att komma och hämta beställningen.

Du betalar din beställning via Swish direkt eller faktura som skickas till dig via mail. Priserna är angivna inklusive moms.

Våra priser hålls medvetet så låga som möjligt för att gynna våra kunder.

En eventuell retur ska göras inom en vecka (sju dagar från det att varan mottogs) och förpackningen ska då vara obruten och varan i oskadat skick.


Endast gröna, hållbara, svenska produkter!!

Vi har valt produkterna här nedan med stor omsorg. Företrädesvis svenska, kvinnliga mindre entreprenörer som brinner för sitt företag och sina produkter har valts ut. Alla produkterna är hållbara, miljövänliga och ekologiska och är bra för både dig och vår planet. Vi tar inte in några produkter som är tillverkade i länder som inte är demokratiska, står för mänskliga rättigheter eller aktivt arbetar för Agenda 2030 och miljön på ett globalt plan. Mottot är svensk kvalitet, grön hälsa, kvinnligt entreprenörskap, god arbetsmiljö, demokrati och total miljöhänsyn!


Yogatillbehör – yogamattor

Yogamatta ECO-ION™ 4 mm – 1 kvar

Den här ekologiska och biologiskt nedbrytbara slitstarka och diskret snygga mattan kombinerar juteväv (som frigöra hälsosamma negativa joner i luften när man tränar) med återvinningsbar PER-material. Den har bra antiglid och är en bra allround-matta som är lätt att bära med sig. Mattan innehåller också eteriska oljor som främjar lugn och den går att tvätta i 40°. Mattan kommer från ett svenskt ekologiskt kvalitetsmärke som använder naturliga, ekologiska och återvinningsbara material.

Pris: 799,00 krYogatillbehör – Block

Yogiraj block

Block är det bästa hjälpmedel som finns för din yogapraktik, både när du ska få extra höjd för att kunna hålla ryggen rak eller som uppbyggnad i olika återhämtande positioner. De här blå yogablocken består av giftfritt EVA-skummaterial och kommer från Yogiraj. De väger inte så mycket så de är lätta att ta med sig överallt.

Pris: 280,00 kr/par (2 st)Övriga yogatillbehör

Väska – OBS! Endast i grafit-grått. – 3 kvar

Den här snygga och praktiska väskan är fri från gifter och tillverkad av ekologisk bomull av ett svenskt varumärke. Den har både ficka på utsidan och på insidan för plånbok och mobil. Förutom yogamattan får du plats med lite kläder.

Pris: 399,00 kr

Väska för yogamatta eller ullmatta

Pris 100 krKläder för yoga och fritid

Yogabyxa Goddess svart. Storlek M

Mjuka sköna yogapants för varmare dagar eller för dig som ofta blir varm under yogapasset. Passar även som sval byxa med favorit-toppen. Den har en hög midja som går att vika ner och skapa en snygg siluett. Passar därför även dig som är gravid. Designad och saluförs av en svensk, kvinnlig entreprenör där hållbar produktion står i fokus.
Finns hemma i storlek Medium.

Pris byxa: 599,00 kr >>


Second hand

Ögonkudde svart

Ögonkudde med lavendeldoft.

Pris: 60 kr/st

Yogamattor, tillbehör och överdrag

Yogamattor Ekologiska fr 300 kr/st

Handledsstöd 100 kr/st

Bolster överdrag svart 60 kr/st

Bolster överdrag röd 25 kr/st

Meditationskudde överdrag 25 kr/stBeställningsformulär

Beställningsform butik

Jag beställer enligt nedan. Priserna är inklusive moms. Jag får min beställning vid nästa tillfälle jag går på ett arrangemang hos Urban Balance alternativt hämtar själv i Lund. Vi återkommer vi till dig med adress och möjlig tid för avhämtning.

Jag beställer följande:
(flera alternativ kan väljas)