Yogatillbehör – eko-butik – REA

Här finns alla yogatillbehör (och lite till…) du behöver för din yogapraktik hos the Urban Balance club. Du kan alltid låna yogatillhör när du kommer till klasserna. Men ibland kan det kännas skönt att till exempel ha sin egen yogamatta, bälte och kudde med sig. Du kommer framför allt känna stark samhörighet med din yogamatta ju mer du praktiserar. Se till att du väljer en som är anpassad för vad du behöver. Den kommer att följa med dig många år. Vi hjälper dig välja. Maila yoga@urbanbalanceclub.se för råd.


Så här går det till vid en beställning:

Du beställer din vara här nedan i beställningsformuläret. Vi skickar/fraktar inte produkten till dig! För dig som går någon av UBC:s kurser så tar du med dig din beställning hem vid nästa yogalektion vi ses på. Går du inte kurs hos oss eller du hellre vill så kan du komma och hämta din beställning i studion i Lund. Då väljer du det alternativet och vi hörs av och bestämmer en tid när det passar dig att komma och hämta beställningen.

Du betalar din beställning via Swish direkt eller faktura som skickas till dig via mail. Priserna är angivna inklusive moms.

Våra priser hålls medvetet så låga som möjligt för att gynna våra kunder.

En eventuell retur ska göras inom en vecka (sju dagar från det att varan mottogs) och förpackningen ska då vara obruten och varan i oskadat skick.


Endast gröna, hållbara, svenska produkter!!

Vi har valt produkterna här nedan med stor omsorg. Företrädesvis svenska, kvinnliga mindre entreprenörer som brinner för sitt företag och sina produkter har valts ut. Alla produkterna är hållbara, miljövänliga och ekologiska och är bra för både dig och vår planet. Vi tar inte in några produkter som är tillverkade i länder som inte är demokratiska, står för mänskliga rättigheter eller aktivt arbetar för Agenda 2030 och miljön på ett globalt plan. Mottot är svensk kvalitet, grön hälsa, kvinnligt entreprenörskap, god arbetsmiljö, demokrati och total miljöhänsyn!


Yogatillbehör – yogamattor

Yogamatta Yogiraj 6 mm

En tjockare variant på den ekologiska lyxiga yogamattan. Passar kanon för dig med känsliga knän och leder. Mattan har ett väldigt bra anti-glid grepp.
Pris: 1 299,00 kr

Yogamatta Grip Mat 5 mm

Ultraabsorberande yogamatta med superbra grepp. Bra dämpning för fötter, händer och leder. Yogamattan är en av det svenska yogamärket Yogirajs bäst sålda matta och den har också vunnit som bäst i test hos bland annat Metro mode. En giftfri matta, fri från latex.
Pris: 929,00 kr

Yogamatta Yogiraj 4 mm

Den här ekologiska lyxiga yogamattan är sååå snygg och har en diskret, vacker färg som håller sig fräsch länge! Den är 4 mm tjock och har ett väldigt bra anti-glid grepp.
Pris: 1 129,00 kr

Yogamatta ECO-ION™ 4 mm

Den här ekologiska och biologiskt nedbrytbara slitstarka och diskret snygga mattan kombinerar juteväv (som frigöra hälsosamma negativa joner i luften när man tränar) med återvinningsbar PER-material. Den har bra antiglid och är en bra allround-matta som är lätt att bära med sig. Mattan innehåller också eteriska oljor som främjar lugn och den går att tvätta i 40°. Mattan kommer från ett svenskt ekologiskt kvalitetsmärke som använder naturliga, ekologiska och återvinningsbara material.
Pris: 799,00 kr

Yogamatta eco 4 mm

Den här mjuka, ekologiska och biologiskt nedbrytbara yogamattan är tillverkad av växtbaserade naturmaterial. Den är extra lång och har ett kanonbra grepp så att en inte glider. Den passar både dig som är nybörjare och mer van.
Färg: vit
Pris: 699,00 kr

Ullmatta med väska

Mjuk, naturlig, slitstark och härlig ullmatta i 100% merinoull. Perfekt för yinyoga, Restorative yoga och Yoga Nidra. Men kanske också för naturturen, altanen eller i vardagsrummet? Mattan är Öko-tex-certifierad och har en baksida av naturgummi.
Pris med väska: 1099,00 krYogatillbehör – Block

Yogiraj block

Block är det bästa hjälpmedel som finns för din yogapraktik, både när du ska få extra höjd för att kunna hålla ryggen rak eller som uppbyggnad i olika återhämtande positioner. De här blå yogablocken består av giftfritt EVA-skummaterial och kommer från Yogiraj. De väger inte så mycket så de är lätta att ta med sig överallt. OBS!! Finns endast som second-hand till salu.
Pris: 320,00 kr/par ( 2 st)

Yogiraj korkblock

Block är det bästa hjälpmedel som finns för din yogapraktik. De ger stabilitet och extra höjd. De här korkblocken är något tyngre och kan därmed upplevas något stadigare än de blå blocken. Bra för din hemmapraktik. Korken består av naturlig kork från Medelhavet.
Pris: 340,00 kr/par (2 stycken)Yogatillbehör – Bolster och kudde

Mediationskudde – linne

Det ska vara skönt att sitta och meditera och ryggen ska kännas lång och rak. Den här kudden är utformad så att du ska kunna sitta bekvämt under hela meditationen. Kudden innehåller ekologiska boveteskal som formar sig och ger ett bra stöd för ditt säte, höft och rygg. Kudden är handstoppad och vill du ha den mindre eller mer stoppad så ordnar vi det. Klädseln är i OEKO-TEX-certifierad linne, handsydd i Karlstad av kvinnlig egenföretagare och är avtagbar och tvättbar.
Pris: 950,00 kr

Mediationskudde – svart

Det ska vara skönt att sitta och meditera och ryggen ska kännas lång och rak. Den här kudden är utformad så att du ska kunna sitta bekvämt under hela meditationen. Kudden innehåller ekologiska boveteskal som formar sig och ger ett bra stöd för ditt säte, höft och rygg. Kudden är handstoppad och vill du ha den mindre eller mer stoppad så ordnar vi det. Klädseln är i ekologisk bomull och är avtagbar och tvättbar. Kudden är från ett svenskt yogavarumärke.
Pris: 519,00 kr

Bolster – grön sammet

Ett bolster använder du bland annat för att vila i olika yogapositioner, ha att sitta på, lägga under knäna eller som en snygg kudde i soffan. Bolstret innehåller ekologiska boveteskal som formar sig och ger ett bra stöd för din kropp. Klädseln är i mjuk OEKO-TEX-certifierad sammet, handsydd i Karlstad av kvinnlig egenföretagare och är avtagbar och tvättbar.
Färg: mossgrön
Pris: 950,00 kr

Ögonkudde

Mjuka underbara ögonkuddar som ger dig en extra skön avslappning. Använd dem som tyngd och extra mörker över ögonen eller som tyngdpåse över bröst eller ländrygg under vilopositioner och för att släppa på spänningar. Kuddarna är handsydda i Karlstad av en kvinnlig egenföretagare och innehåller ekologiska linfrö och lavendel. Fodralet är avtagbart och tvättbart. Ögonkudden finns i mjuk OEKO-TEX-certifierad linne i färgen beige eller len, ljuvlig OEKO-TEX-certifierad sammetspolyester i färgerna petrol eller lila.

Pris ögonkudde linne: 199,00 kr
Pris ögonkudde sammet: 199,00 kr
(Färg: mörklila, petrol, mossgrön)Övriga yogatillbehör

Massageboll i kork

En massageboll är guld värd för att släppa på spänningar i olika delar i kroppen. Använd den att rulla foten på, lägga under nacken eller skinkan. Det gör så där ”ontskönt” och gott!! Finns äntligen i ett naturmaterial – kork.

Pris: 149,00 kr

Lavendeldoftande värmekudde

En ljuvligt doftande vetekudde som går att värma i ugnen eller mikron 3-4 minuter. I mikron gärna med ett glas vatten bredvid. Lägg den sen på nacken när du är stel, har ont eller fryser. Eller på magen vid mensvärk, ländryggen när du har ont där. Den värmer och mjukar upp. Den fungerar också som hjälp när du ska sova. Dels ger lavendeln dig en sövande doft och tyngden från kudden när du t ex lägger den på bröstet gör att du kan slappna av. Minskar även oro och stress. Behöver du kyla ner dig så lägg den utan överdrag och en platspåse i frysen en stund. Den här vetekudden är fylld av vete från en gård i Dalby, lavendeln är ekologisk och den är handsydd i miljövänligt OEKO-TEX tyg av en kvinnlig entreprenör från Åkarp, Skåne. Överdraget kan tvättas.

Pris: 299,00 kr

Bälte

Ett bälte är bra under yogapraktikens stretchövningar. Det kan hjälpa dig som känner dig orörlig i vissa positioner, när du vill hitta och känna in rätt muskler och är också ett bra stöd i vissa restorative, återhämtande, positioner. Bältet är från Yogiraj och gjort av ekologisk bomull, är 244 cm långt och har ett justerbart spänne. Finns i rött.

Pris: 150,00 kr

Väska – OBS! Endast i grafit-grått.

Den här snygga och praktiska väskan är fri från gifter och tillverkad av ekologisk bomull av ett svenskt varumärke. Den har både ficka på utsidan och på insidan för plånbok och mobil. Förutom yogamattan får du plats med lite kläder.

Pris: 399,00 krKläder för yoga och fritid

Yogabyxa Lotus blå Storlek S, M REA!

Den här byxan passar perfekt för båda slappa dagar hemma, till en snygg tunika eller till ett yinyoga eller restorative pass. Den har hög midja som är går att vika ner och ger en snygg siluett. Passar därför även dig som är gravid. Designad och saluförs av en svensk, kvinnlig entreprenör där hållbar produktion står i fokus. Finns hemma i storlek Small och Medium.

Pris: 749,00 kr REA 499 kr

Yogabyxa Goddess svart Storlek S, M REA!

Mjuka sköna yogapants för varmare dagar eller för dig som ofta blir varm under yogapasset. Passar även som sval byxa med favorit-toppen. Den har en hög midja som går att vika ner och skapa en snygg siluett. Passar därför även dig som är gravid. Designad och saluförs av en svensk, kvinnlig entreprenör där hållbar produktion står i fokus.
Finns hemma i storlek Medium.

Pris: 599,00 kr REA 349 krLitteratur

Optimera mera

I den här boken får du lära dig hur du kan påverka dina tankar och känslor för att bl a minska stress och leva ett mer närvarande liv.

Du kommer också bekanta dig med hur organisationer kan skapa förutsättningar för en bättre och mer välmående arbetsplats. Boken passar både dig som individ och dig som har intresse av att förändra din arbetsplats.

Pris: 229, 00 krBeställningsformulär

Beställningsform butik

Jag beställer enligt nedan. Priserna är inklusive moms. Jag får min beställning vid nästa kurstillfälle alternativt hämtar själv. Hämtar du själv från lagret i Lund återkommer vi till dig med adress och möjlig tid för avhämtning.

Jag beställer följande:
(flera alternativ kan väljas)