Yogatillbehör

Här finns alla yogatillbehör du behöver för din yogapraktik hos the Urban Balance club. Du kan alltid låna yogatillhör när du kommer till klasserna. Men ibland kan det kännas skönt att till exempel ha sin egen yogamatta, bälte och kudde med sig. Du kommer framför allt känna stark samhörighet med din yogamatta ju mer du praktiserar. Se till att du väljer en som är anpassad för vad du behöver. Den kommer att följa med dig många år. Vi hjälper dig välja. Maila yoga@urbanbalanceclub.se för råd.


Så här går det till vid en beställning:

Dessa yogatillbehör säljs främst till dig som går någon av UBC:s kurser. Det beror på att vi inte skickar/fraktar produkten, utan du beställer här nedan via beställningsformuläret och så tar vi med din beställning till nästa lektion. Du kan också komma och hämta din beställning på plats på vårt lager i Lund. Du betalar din beställning via Swish eller faktura som skickas till dig när du fått din vara.

Vi håller medvetet ner priserna då dessa yogatillbehör är tänkta att säljas främst till våra kunder. Priserna är angivna inklusive moms.

En eventuell retur ska göras inom en vecka och förpackningen ska då vara obruten och varan i oskadat skick.


Yogatillbehör – yogamattor

Yogamatta Maharaj 6 mm

Den här ekologiska lyxiga yogamattan är sååå snygg och har en diskret, vacker färg som håller sig fräsch länge! Den är något tjockare (6 mm) än ”vanliga” mattor som brukar vara 4 mm, så du skonar dina knän. Den har också en skön, mjuk yta och du glider inte runt på mattan även om du blir svettig.
Pris: 1 200,00 krYogatillbehör – Block

Yogiraj block

Block är det bästa hjälpmedel som finns för din yogapraktik, både när du ska få extra höjd för att kunna hålla ryggen rak eller som uppbyggnad i olika återhämtande positioner. De här blå yogablocken består av giftfritt EVA-skummaterial och kommer från Yogiraj. De väger inte så mycket så de är lätta att ta med sig överallt.
Pris: 240,00 kr/par (2 stycken)

Yogiraj korkblock

Block är det bästa hjälpmedel som finns för din yogapraktik. De ger stabilitet och extra höjd. De här korkblocken är något tyngre och kan därmed upplevas något stadigare än de blå blocken. Bra för din hemmapraktik. Korken består av naturlig kork från Medelhavet.
Pris: 240,00 kr/par (2 stycken)Yogatillbehör – Bolster och kudde

Mediationskudde

Det ska vara skönt att sitta och meditera och ryggen ska kännas lång och rak. Den här kudden är utformad så att du ska kunna sitta bekvämt under hela meditationen. Kudden innehåller ekologiska boveteskal som formar sig och ger ett bra stöd för ditt säte, höft och rygg. Kudden är handstoppad och vill du ha den mindre eller mer stoppad så ordnar vi det. Klädseln är i ekologisk bomull och är avtagbar och tvättbar. Kudden är från ett svenskt yogavarumärke.
Pris: 450,00 kr

Bolster

Ett bolster använder du bland annat för att vila i olika yogapositioner, ha att sitta på, lägga under knäna eller som en snygg kudde i soffan. Bolstret innehåller ekologiska boveteskal som formar sig och ger ett bra stöd för din kropp. Klädseln är i ekologisk bomull och är avtagbar och tvättbar. Bolstret är från ett svenskt yogavarumärke. Pris: 650,00 krÖvriga yogatillbehör

Bälte

Ett bälte är bra under yogapraktikens stretchövningar. Det kan hjälpa dig som känner dig orörlig i vissa positioner, när du vill hitta och känna in rätt muskler och är också ett bra stöd i vissa restorative, återhämtande, positioner. Bältet är från Yogiraj och gjort av ekologisk bomull, är 244 cm långt och har ett justerbart spänne.
Pris: 150,00 kr

Väska

OBS! Finns endast i mörkgrå färg

Den här snygga och praktiska väskan är fri från gifter och tillverkad av ekologisk bomull av ett svenskt varumärke. Den har både ficka på utsidan och på insidan för plånbok och mobil. Förutom yogamattan får du plats med lite kläder.

Pris: 350,00 krLitteratur

Optimera mera

I den här boken får du lära dig hur du kan påverka dina tankar och känslor för att bl a minska stress och leva ett mer närvarande liv.

Du kommer också bekanta dig med hur organisationer kan skapa förutsättningar för en bättre och mer välmående arbetsplats. Boken passar både dig som individ och dig som har intresse av att förändra din arbetsplats.

Pris: 229, 00 krBeställningsformulär
Förnamn
Efternamn
Adress, postnummer, postadress
Hämtar du själv från lagret i Lund återkommer vi till dig med adress och möjlig tid för avhämtning.
Jag beställer enligt nedan. Priserna är inklusive moms. Jag får min beställning vid nästa kurstillfälle alternativt hämtar själv.
Meddelande