Privat & företag

Naturtur och konferensaktvitetet för företag

Hyr en naturguide eller skogsbadsguide för att t ex ha en naturnära, avstressande upplevelse under din företagskonferens, event, yogaretreat, yogaweekend eller som ett inslag för en privat grupp. 

Kontakta oss för en egen upplevelse som passar er dag och era behov >>


PT-yoga

Har du en livsstil som du inte är helt nöjd med? Kanske behöver du verktyg till att stressa mindre? Eller känner du dig stel och behöver öva upp flexibilitet i kroppen? Kanske styrka också? Urban Balance erbjuder individbaserad privat PT-yoga både för enskilda och i grupp.

Ta reda på mer om PT-yoga och boka här >>


Företagsyoga

Ont i axlar och nacke? Dra ihop ett gäng på jobbet och boka lunchyoga, en halvtimme, timme eller mer. Vi kommer ut till er. Inga mattor eller ombyte behövs.

Hör av dig till oss för en offert>>


Yoga för privat grupp eller företag

Ska du anordna en konferens? Eller kanske ordna en möhippa eller svensexa? Varför inte börja dagen med ett yogapass som svetsar samman gruppen? Hör av dig till oss för en offert>>

Kanske är ni ett gäng grabbar eller tjejer som spelar fotboll, innebandy eller annat och känner att ni blir stelare och stelare i kroppen för varje år? Yoga är precis rätt träning för dig som är stel och ett fantastiskt komplement till all annan sorts träning.