För företag

”En individuellt framtagen dag för mig och min personal som bjöd på en inspirerande föreläsning, inbjudande promenad i naturen och ett oförglömligt skogsbad där alla upptäckte nya mönster och färger i skogen och kreativa sidor hos sig själva. Ett varmt tack” /Lydiagården

Konferensaktviteteter, kick-off och inspiration för företag

Ge en ordentlig energi- och syrekick till konferensen, samtidigt som du sänker nivåer av stress, ökar glädjen och stärker gemenskapen mellan medarbetarna. Hur då?

Jo, genom att spendera tid utomhus boostar du immunförsvaret, balanserar blodtryck, förbättrar den kognitiva förmågan, koncentrationsförmågan samt ökar psykiskt och fysiskt välbefinnande. Natur och friskvård är också ett bevisat kanonbra recept på ökad motståndskraft mot stress.

Hyr en guide och kombinera med t ex föreläsning kring hälsosammare vardag och stresshantering. Vi har ett stort nätverk både inom friskvård, naturturism, marknadskommunikation, hållbarhet och affärsutveckling. Därför kan din företagskonferens, kick-off eller grupparrangemang skräddarsys helt efter behov och önskemål.

Kontakta oss för en egen upplevelse som passar er dag och era behov >>


En riktigt härlig gemensam aktivitet, fint och proffsigt anpassad så att vi alla från vana yogis till de som aldrig testat förut fick en fin upplevelse.”
/Distrikt Nord o Syd, AB Stångåstaden


Företagsyoga

Ont i axlar och nacke? Dra ihop ett gäng på jobbet och boka lunchyoga, en halvtimme, timme eller mer. Vi kommer ut till er. Inga mattor eller ombyte behövs.

Hör av dig till oss för en offert>>


Yoga för privat grupp eller företag

Ska du anordna en konferens? Eller kanske ordna en möhippa eller svensexa? Varför inte börja dagen med ett yogapass som svetsar samman gruppen? Kanske är ni ett gäng grabbar eller tjejer som spelar fotboll, innebandy eller annat och känner att ni blir stelare och stelare i kroppen för varje år? Yoga är precis rätt träning för dig som är stel och ett fantastiskt komplement till all annan sorts träning.

Hör av dig till oss för en offert>>