Samarbetspartners

Här är några av de företag som the Urban Balance club samarbetar med:


Yoga för dig – Nyheter från yogans värld –  läs mer >>
Yoga för dig är en oberoende medieplattform inom yoga och meditation. Här kan du lära dig mer om yoga och hålla dig uppdaterad om vad som händer i yogans värld.

Anjali Yoga – läs mer >>
Anjali yoga drivs av underbara Annelie Lindstedt. Hennes lugna, välgörande pass i Kundaliniyoga och Yinyoga är ett måste att prova. Hon finns i Urban Balance studio på onsdagskvällarna. 

Rankell foto – läs mer >>
Rankell foto drivs en oerhört begåvad och professionell fotograf. Jessica Rankell står för hållbarhet, glädje och slow living och smälter totalt samman med Urban Balance Clubs värdegrund. Många av bilderna på den här hemsidan har hon fotat. Letar du underbara naturfoton till ditt hem? Kika i hennes shop.

Nordic Moon Ayurveda – Ayurvedisk kroppsmassage och hälsokonsultation –  läs mer >>
Nordic Moon Ayurveda drivs av ljuvliga Esther. Stället ligger på Navet i Höör, där hon tillsammans med en kollega tar emot i en varm, välkomnande oas för massage och konsultation.

Ihsero – för sinnesro – läs mer >>
Ihsero drivs av en klok fd HR-chef som idag är mental tränare och hjälper företag skapa bättre arbetsmiljöer. Camilla Ihse har skrivit boken Optimera Mera, som finns att köpa här i shopen. En insiktsfull bok att läsa och ta till sig både för dig som arbetstagare och arbetsgivare. Ett måste för alla som vill leva ett hållbart arbetsliv!


Rallarhustruns veranda och logi – hållbart mitt i naturen – läs mer >>
Ett enkelt men trevligt boende till humana priser i en härlig skogsmiljö som inbjuder till såväl avkoppling som aktivitet. Ägarna drivs av hållbarhet i alla dess former och renovera just nu gården från grunden med största möjliga hänsyn till ekologisk och social hållbarhet. Följ dem på Instagram: @hjalp_vi_kopte_ett_hotell 


Länsstyrelsen – samarbetspartner – läs mer >>
Urban Balance club är samarbetspartner och diplomerad guide för nationalparkerna Söderåsen och Dalby Söderskog.


Nyrups Naturhotell – naturnära på riktigt – läs mer >>
Nyrups Naturhotell är en mötesplats i skogen – här möter du naturens själ och ser kända och okända delar av dig själv. Men här möter du också din partner, dina vänner, dina kollegor, din familj, andra gäster och helt nya insikter. Helt enkelt en annorlunda mötesplats med gott om plats som passar för fester, arbetsgrupper eller familjeträffar. Perfekt att vandra tillsammans, laga mat över eldarna och njuta av naturupplevelser på ett säkert och väl förberett sätt.


Några av de ställen vi handlar fika och produkter från till studion, våra skogsbad och vandringar:

Torna Hällestads lanthandel

Broder Jakobs stenugnsbageri

Sandby Stenugnsbageri

Jordklok