Samarbetspartners

Här är några av de företag som the Urban Balance club samarbetar med:


Yoga för dig – Nyheter från yogans värld –  läs mer >>
Yoga för dig är en oberoende medieplattform inom yoga och meditation. Här kan du lära dig mer om yoga och hålla dig uppdaterad om vad som händer i yogans värld.

Rankell foto 
Rankell foto drivs en oerhört begåvad och professionell fotograf. Jessica Rankell står för hållbarhet, glädje och slow living och smälter totalt samman med Urban Balance Clubs värdegrund. Många av bilderna på den här hemsidan har hon fotat. Letar du underbara naturfoton till ditt hem? Kika i hennes shop.

Ihsero – för sinnesro
Ihsero drivs av en klok fd HR-chef som idag är mental tränare och hjälper företag skapa bättre arbetsmiljöer. Camilla Ihse har skrivit boken Optimera Mera, som finns att köpa här i shopen. En insiktsfull bok att läsa och ta till sig både för dig som arbetstagare och arbetsgivare. Ett måste för alla som vill leva ett hållbart arbetsliv!


Rallarhustruns veranda och logi – hållbart mitt i naturen
Ett enkelt men trevligt boende till humana priser i en härlig skogsmiljö som inbjuder till såväl avkoppling som aktivitet. Ägarna drivs av hållbarhet i alla dess former och renovera just nu gården från grunden med största möjliga hänsyn till ekologisk och social hållbarhet. Följ dem på Instagram: @hjalp_vi_kopte_ett_hotell 


Länsstyrelsen – samarbetspartner
Urban Balance club är samarbetspartner och diplomerad guide för nationalparkerna Söderåsen och Dalby Söderskog.


Nyrups Naturhotell – naturnära på riktigt
Nyrups Naturhotell är en mötesplats i skogen – här möter du naturens själ och ser kända och okända delar av dig själv. Men här möter du också din partner, dina vänner, dina kollegor, din familj, andra gäster och helt nya insikter. Helt enkelt en annorlunda mötesplats med gott om plats som passar för fester, arbetsgrupper eller familjeträffar. Perfekt att vandra tillsammans, laga mat över eldarna och njuta av naturupplevelser på ett säkert och väl förberett sätt.

Dalheda kursgård är en rogivande plats i en lantlig miljö belägen strax utanför Dalby med utsikt mot Dalby Söderskog Nationalpark. Kursgården är skapad av bästa Göran som är en riktig inspirationskälla. 


Några av de ställen vi handlar fika och produkter från till studion, våra skogsbad och vandringar:

Torna Hällestads lanthandel

Broder Jakobs stenugnsbageri

Sandby Stenugnsbageri

Jordklok