Yoga i Lund

Varmt välkommen till yoga för ett hållbart liv. Vi finns i Lund, Skåne.

Yoga på hotell Planetstaden

Varje tisdag kl 18.00-19.00 kan du göra härligt flödande hatha yoga (vinyasa yoga) med Lotta IhseFirst Hotel Planetstaden>>.

Skogsyoga

Skogsyoga – lördagen 24/8 kl 10.00-11.30. Läs mer och boka >>

PT-yoga

Vi erbjuder även yoga enskilt s k PT yoga, samt tar emot privata grupper och erbjuder yoga för speciella tillfällen. Vi gör yoga både inomhus, utomhus och online. Hör av dig till oss för att få veta mer: hej@urbanbalanceclub.se.


”Jag använder mig av pt-yoga för att lära mig grunderna i min egen takt i hopp om att kunna varva ner mer i vardagen. Lotta har varit fantastisk med sin lugna energi och flexibla inställning.” /Jessica.


PT-yoga – privat yoga

Har du en livsstil som du inte är helt nöjd med? Kanske behöver du verktyg till att stressa mindre? Eller känner du dig stel och behöver öva upp flexibiliteten i kroppen? Kanske styrka också? Du är säkert medveten om att yoga är ett utmärkt sätt att skapa mer balans i livet, bättra på styrkan och öka smidigheten.

Yogans verktyg är helt fantastiska och kan skapa långsiktiga förändringar och få människor att må så mycket bättre. Jag har sett det hända så många gånger. Även för mig! Jag vände ett stressigt sinne och en väldigt stel kropp med ständig värk i axlar och nacke till att känna mig i helt fri från detta. Jag använder dagligen olika yogaövningar för att skapa balans och harmoni kring det som påverkar mig inuti och utanpå. Ja, det tar tid och kräver regelbundenhet. Men du, det räcker med en kvart om dagen! Och så är det bra att tänka långsiktigt. Det är ditt liv, både här och nu, men också på sikt. Det handlar om att leva, inte bara överleva.

Skräddarsytt upplägg

En individbaserad privat PT-yoga kan vi lägga upp helt skräddarsytt för dig. Det beror på vad du tänker att yogan ska hjälpa dig med. Vi brukar börja med ett initialt möte på 1,5 h där du får svara på några frågor. Du får tips, råd och övningar med dig hem. Det kan gälla allt från yogapositioner, andningsövningar, stressreducerande knep, meditation, råd om kost och livsstil. Därefter kan vi ses så ofta eller sällan det behövs för att du ska kunna få stöd under din resa.

Vill du veta mer om hur det går till? Läs blogginläggen #birgittasresa så får du en uppfattning om hur ett personligt program kan vara upplagt.

Pris: fr 500 kr-850 kr/h beroende på antal gånger du bokar upp (gäller för en person). Vill du boka yoga till två eller fler personer läs mer här >>

För tidsbokning, mer information och prisförfrågan fyll i formuläret nedan.

Anmälan PT yoga

Jag önskar veta mer om PT-yoga