Yoga i Lund

Välkommen till the Urban Balance clubs yoga i Lund – kurser med familjär stämning.


Kursschema våren 2022

Klicka på respektive kurs för att läsa mer.

Måndagar:
17.20-18.35 Yoga fortsättning 1 (Vinyasa flow & restore) | Lotta
19.00-20.00 Vinyasa flow yoga | Elvira

Tisdagar:
10.00-11.00 Senioryoga | Lotta
17.30-18.30 Yoga grund (Soft & slow flow) | Lotta
19.00-20.15 Återhämtning och djupavslappning (Restorative yoga med Yoga Nidra) | Lotta

Onsdagar:
17.30-18.45 Yoga fortsättning 2 (Power flow & restore) | Lotta

Torsdagar:
17.45-18.45 Yinyoga | PROVA-PÅ-PRIS 100 kr | drop-in 3/2, 10/2, 17/2 | Mana ANMÄL DIG HÄR >>


Aktuella workshops:

Söndag:
30/1 kl 13.00-17.00 Nyfiken på Ayurveda? | Lotta
13/2 kl 15.00-17.00 Stress detox | Lotta
6/3 kl 14.00-17.00 Lär dig meditera | Lotta
13/3 kl 15.00-17.00 Stress detox | LottaVilken yoga passar mig?

Är du nybörjare och nyfiken på yoga? Eller du kanske bara vill ta det lugnare, förstå grunderna eller känner dig allmänt stel och tycker att de flesta yogapass är anpassade för betydligt rörligare personer än vad du känner dig. Då passar yoga grund, yoga för stela eller senioryoga dig.

Har du yogat lite innan och vill upptäcka mer om din kropp, sinne och yogan så välj yoga fortsättning 1. Självklart passar Yoga grund dig också om du vill slipa mer på grunderna. Är du mer van yogi och vill ha fler utmaningar och mer meditation så väljer du yoga fortsättning 2.

För dig som lider av perioder av hög stress, har svårt att sova och komma ner i varv så passar Restorative yoga med Yoga Nidra, Restorative yoga och skogsbad (djupavslappning utomhus med hjälp av naturen). För mer meditativ djupavslappning, stillhet i ditt sinne och om du är nyfiken på att lära känna ditt innersta väsen så välj Meditation och/eller Yoga Nidra.


Vi hjälper dig hitta rätt kurs

Oavsett hur mycket du har yogat innan så kommer du märka att vi kan anpassa yogaklassen till dina förutsättningar. Vi arbetar alltid utefter att se dig som individ, och ge olika förslag till alternativa sätt att ta sig in i en position. Därför är det i princip möjligt att gå vilken kurs du helst vill. Skulle det ändå visa sig att du känner att du hamnat fel så hjälper vi dig att byta kurs till en som du har mer nytta av. Vill du ha råd och hjälp så tveka inte att höra av dig på hej@urbanbalanceclub.se.


Yogakurser kan kombineras för dig

Känner du dig osäker på att anmäla dig och binda upp dig för en hel kurs? Du kanske inte kan komma alla gångerna? Hör i så fall av dig till the Urban Balance club på hej@urbanbalanceclub.se. Vi kan alltid sätta ihop ett paket och blanda mellan kurserna så att det passar dig. Du ska så klart få ut så mycket som möjligt av din kurs. Det är också därför vi vill att du ska följa en kurs, så du kan lära känna din yogainstruktör och få en regelbunden praktik så att du kan utvecklas och få valuta för pengarna.


ÖVRIGT:

Skogsbad/Shinrin Yoku – För aktuella tider och platser för skogsbad, lyktvandring, kortare naturturer mm läs mer här >>


Workshops, yogaretreats, naturturer – Vi erbjuder en del workshops, yogaretreats, yogavandringar, naturturer och hälso- och träningsweekends under året. Se vad som är på gång och läs mer här >>


Butiken har öppet innan och efter yogaklass och ibland extra öppettider under lov och helger. Håll utkik på hemsidan och i studion.