Yoga för alla tillfällen

Har du en önskan om att få tillgång till guidad yoga på ett smidigt sätt? Dra ihop ett gäng på jobbet och boka lunchyoga, en halvtimme, timme eller mer. Vi kommer ut till er. Inga mattor eller ombyte behövs.

 

Du kanske ska ordna en möhippa eller svensexa? Varför inte börja dagen med ett yogapass som svetsar samman gruppen?

 

Tycker du om att yoga hemma? Kanske med hjälp av en instruktionsfilm på YouTube eller någon av yoga-apparna? Gör din yoga hemma med instruktör på plats. Yogalärare från the Urban Balance club kan komma hem till dig och ha yogapass efter ditt önskemål. Vill du hellre dela upplevelsen? Samla ihop vännerna, gör yoga tillsammans och ta en fika efteråt. Läs mer om PT-yoga >>

 

Kanske är ni ett gäng grabbar eller tjejer som spelar fotboll, innebandy eller annat och känner att ni blir stelare och stelare i kroppen för varje år? Yoga är precis rätt träning för dig som är stel och ett fantastiskt komplement till all annan sorts träning.

 

Det är aldrig för sent att starta med yoga. Och yoga för äldre har visat sig synnerligen viktigt för hälsan. Läs mer om det >>

 

Går du i skolan? Yoga är väldigt bra för dig som är ung och vill lära känna dig själv bättre och hantera press som du kanske upplever.

 

Under den varmare delen av året erbjuder Urban Balance club yogakurser utomhus. Läs mer om sommaryoga!!

 

Missa inte heller yogapromenader och skogsbad som är en stor del av vårt utbud. Vill du ha skogsbad som en upplevelse under din företagskonferens, event, yogaretreat, yogaweekend eller som ett inslag för en liten privat grupp? Tveka inte att höra av dig med en förfrågan. Maila till hej@urbanbalanceclub.se .

 

Fyll i ditt intresse här så återkommer vi till dig när det finns en kurs du söker efter. Du kommer också automatiskt få våra nyhetsbrev där det står om aktuella kurser som kan passa dig.

Intresseanmälan