Privat individanpassad PT-yoga

”Jag använder mig av pt-yoga för att lära mig grunderna i min egen takt i hopp om att kunna varva ner mer i vardagen. Lotta har varit fantastisk med sin lugna energi och flexibla inställning.” /Jessica.


PT-yoga – privat yoga med ett specifikt syfte

Har du en livsstil som du inte är helt nöjd med? Kanske behöver du verktyg till att stressa mindre, minska oro och ångest? Eller känner du dig stel och behöver öva upp flexibilitet i kroppen? Kanske styrka också? Du är säkert medveten om att yoga är ett utmärkt sätt att skapa mer balans i livet, bättra på styrkan och öka smidigheten. Yogans verktyg är helt fantastiska och kan skapa långsiktiga förändringar och få människor att må så mycket bättre. Jag har sett det hända så många gånger. Även för mig! Jag vände ett stressigt sinne och en väldigt stel kropp med ständig värk i axlar och nacke till att känna mig i helt fri från detta. Jag använder dagligen olika yogaövningar för att skapa balans och harmoni kring det som påverkar mig inuti och utanpå. Ja, det tar tid och kräver träning. Men du, det räcker med en kvart om dagen! Och så måste man tänka långsiktigt. Det här handlar om ditt liv, både här och nu, men också på sikt. Det handlar om att leva, inte bara överleva.

Den här individbaserade privata PT-yogan kan vi lägga upp helt skräddarsytt för dig. Det beror helt och hållet på vad du tänker att yogan ska hjälpa dig med? Men vi börjar alltid med ett initialt möte på 1,5 h där du innan har fått svara på en del frågor. Du får tips, råd och övningar med dig hem. Det kan gälla allt från yogapositioner, andningsövningar, stressreducerande knep, råd om kost och livsstil, meditation eller andra övningar. Därefter kan vi ses så ofta eller sällan det behövs för att du ska kunna få stöd i din utveckling.

Vill du veta mer om hur det går till? Läs blogginläggen #birgittasresa så får du en uppfattning om hur ett personligt program kan vara upplagt.

Denna PT-yoga utförs av Lotta Ihse.


PT-yoga – privat regelbunden yogaträning

Har du svårt att ta dig till en yogaklass? Du kanske hellre tränar yoga i din hemmiljö? Då kan du hyra en yogalärare för att ha privatlektioner hemma eller på en studio. Du bestämmer själv i samråd med yogaläraren hur ofta, var och när ni ska ses. Yogaläraren kan också ha med sig både yogamatta, klossar, bolster osv. Yogalektionerna och regelbundenheten blir helt anpassad efter dina behov och du får också lära dig allt helt i din egen takt.

Denna PT-yoga utförs av Lotta Ihse.


PT-yoga hormon- och livsstilskonsultation

Känner du dig ofta irriterad, trött, stressad eller utmattad? Du kanske har svårt att gå ner i vikt, är ofta förkyld, behöver mycket kaffe och socker för att orka och det känns som om kroppen jobbar emot dig. Är du drabbad av t ex klimakteriebesvär, mensvärk, PCOS, PMS, hudproblem, vätskeansamlingar eller infertilitet? Med hjälp av en individbaserad hormon- och livsstilskonsultation har du möjligheten att skapa förutsättningar för en hälsosammare och mer balanserad livstil där du känner dig lättare, nöjdare och gladare.

Konsultationen omfattar olika områden såsom kost, stress, träning, sömn, andnings- och yogaövningar och annan återhämtning.

Konsultationen sker via telefon med Tanja Leloup. Läs mer här >>


För tidsbokning, mer information och prisförfrågan fyll i formuläret nedan.

Anmälan PT yoga

Jag önskar veta mer om PT-yoga