– För ett hållbart liv –

Vill du ha mer balans i livet, styrka i kroppen och lugn i sinnet? Häng då med i the Urban Balance club (UB-club). Våra yogapass , retreats, workshops och naturturer anpassas utifrån var du befinner dig, och vilka förutsättningar du har. Grupperna är små och tillsammans skapar vi en härlig familjär stämning. Här får du tillfälle att lära känna och kanske utmana dig själv och din kropp, spendera tid med dig själv, samtidigt som vi utvecklas tillsammans.

Välkommen hem till din kula

Att komma till the Urban Balance clubs studio ska kännas som hemma för dig. Vår gemensamma yoga kula (På Sanskrit betyder kula – familj, gemenskap, en värmande och välkomnande klubb) ligger i södra Lund, nära St Lars-parken och Klostergården, närmare bestämt på Sunnanväg 18E i Lund. Kom som du vill, gör yoga, ta en kopp te och prata en stund. Alla har vi olika dagsform och lägen i livet. Och vi kan anpassa våra klasser efter varandra. Ibland fnissar och skrattar vi åt när vi tappar balansen. Ibland är vi djupa och inåtvända, och ibland är vi bara trötta och stela. För det mesta är vi alltihop på en gång. Men din tid på yogamattan eller i skogen är din egentid, din inre resa, din kropp och ditt sinne och din investering i att leva hållbart.

Hållbart koncept

Urban Balance club står för hållbarhet ur ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv. Men även hållbart i betydelsen – för ett hållbart liv – det vill säga för ett ökat välbefinnande i din vardag och din existens.

Hos Urban Balance club ska du kunna känna dig trygg med att det finns relevanta försäkringar, att alla som jobbar här har utbildning och certifieringar, och att alla produkter, möbler och material som finns till försäljning eller används i lokalen är miljövänliga och företrädesvis lokalproducerade. Det gäller faktiskt hela verksamheten. Det vill säga allt från städartiklar till yogamattorna på golvet. Om du hittar en mindre miljövänlig produkt så är det troligtvis så att den är köpt second-hand. Vilket är ännu bättre för miljön!

Kika gärna på utbudet i vår eko-butik här. Vi har öppet före och efter din yogaklass och ibland på helgerna. >>

Det är aldrig för sent att börja

Du kanske letar efter lite mer balans, styrka och lugn? Det går faktiskt att kombinera till exempel ett krävande arbete, storstadsliv, ständig uppkoppling, vara otränad och stel, ett aktivt familjeliv och fullspäckad fritid med konsten att leva hållbart – lite mer balans i din urbana tillvaro helt enkelt. Yoga och naturen kan hjälpa dig med det, oavsett dina förutsättningar. Kom ihåg – yoga är verkligen till för alla och naturen är en kostnadsfri terapeut. Allt du behöver göra är att lyssna på din kropp och ditt sinne. Och du…det är aldrig för sent att börja. Välkommen!!


Urban Balance club är försäkrade och kvalitetssäkrade via Kroppsterapeuterna.På Urban Balance club vet vi hur fantastisk naturen är för vårt välbefinnande. Därför skänker vi t ex varje jul pengar till Naturskyddsföreningen och/eller Vi-skogen. Vi är också medlemmar i Naturturismföretagen och följer deras arbete med att verka för bättre förutsättningar att driva naturbaserad turism och en hållbar utveckling av näringen.


Urban Balance club är samarbetspartner med Länsstyrelsen Skåne och Nationalparken Dalby Söderskog och Söderåsen.

Läs mer om:

Integritetspolicy

Välj yoga som passar dig
– för ett hållbart liv –