– För ett hållbart liv –

Vill du ha mer balans i livet, styrka i kroppen och lugn i sinnet? Häng då med i the Urban Balance club. Vår yoga, retreats, workshops och naturturer anpassas utifrån var du befinner dig, och vilka förutsättningar du har. Grupperna är små och tillsammans skapar vi en härlig familjär stämning. Här får du tillfälle att lära känna och kanske utmana dig själv och din kropp, spendera tid med dig själv, samtidigt som vi utvecklas tillsammans.

Välkommen hem till din kula

Att hänga med the Urban Balance ska kännas som hemma för dig. Vi bygger tillsammans upp en gemensam kula (På Sanskrit betyder kula – familj, gemenskap, en värmande och välkomnande klubb). Kom som du är, utan krav eller förväntningar. Alla har vi olika dagsform och lägen i livet. Ibland fnissar och skrattar vi åt när vi tappar balansen i en yogaposition. Ibland är vi djupa och inåtvända, och ibland är vi bara trötta och orkeslösa. För det mesta är vi alltihop på en gång. Men din tid på yogamattan eller i skogen är din egentid, din inre resa, din kropp och ditt sinne och din investering i att leva hållbart.

Hållbart koncept

Urban Balance club står för hållbarhet ur ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv. Men även hållbart i betydelsen – för ett hållbart liv – det vill säga för din hälsa ur ett holistiskt perspektiv, inklusive det existensiella. Vill du veta mer? Hör gärna av dig. 

Hos Urban Balance club ska du kunna känna dig trygg med att det finns relevanta försäkringar, att alla som jobbar här har utbildning och certifieringar, och att allt material som används är miljövänligt och att maten som bjuds på företrädesvis är lokalproducerad, ekologiskt och kravmärkt. Om du hittar en mindre miljövänlig produkt så är det troligtvis så att den är köpt second-hand. Vilket är ännu bättre för miljön!

Det är aldrig för sent att börja

Du kanske letar efter lite mer balans i din vardag, styrka i kroppen och lugn i sinnet? Yoga och naturen kan hjälpa dig med det, oavsett dina förutsättningar. Kom ihåg – yoga är verkligen till för alla och naturen är en kostnadsfri terapeut. Och du…det är aldrig för sent att börja. Välkommen!!

Om shanti

Lotta IhsePå Urban Balance club vet vi hur fantastisk naturen är för vårt välbefinnande. Därför skänker vi t ex varje jul pengar till Naturskyddsföreningen och/eller Vi-skogen. Vi är också medlemmar i Naturturismföretagen och följer deras arbete med att verka för bättre förutsättningar att driva naturbaserad turism och en hållbar utveckling av näringen.


Läs mer om Integritetspolicy

Yoga, natur och gemenskap
– för ett hållbart liv –