– För ett hållbart liv –

Vill du ha mer balans i livet, styrka i kroppen och lugn i sinnet? Häng då med i the Urban Balance club (UBC). Här hittar du yoga-pass som är anpassade för olika behov, personligheter, stadier i livet, erfarenhetsnivåer eller till och med dagsform såsom olika takt, humör, tid på dygnet eller rörlighet.

Jag som står bakom the Urban Balance club (UBC) heter Lotta Ihse och är certifierad yogalärare, utbildad inom den individbaserad yogan ISHTA-yoga av bland andra Yogiraj Alan Finger och Sarah Platt Finger. Jag är också utbildad i breathwalk, som är en yogapromenad i naturen. Min egen resa mot ett hållbart liv började för några år sedan, då jag efter tjugo års stillasittande, stressigt och krävande arbete framför datorn i princip led av värk i axlar och nacke samt huvudvärk var och varannan dag. Till sist bestämde jag mig för att yogan skulle bli en mer betydande del av mitt liv, oavsett dagsform och trots ständig tidsbrist. Mitt motto var: lite är bättre än inget alls. Med små steg, mycket vilja och rätt individbaserad yogaträning så hittade jag vägen till ett hållbart liv!

Du kanske precis som jag då letar efter mer balans, styrka och lugn? Det går att kombinera till exempel ett krävande arbete, storstadsliv, ständig uppkoppling, vara otränad och stel, ett aktivt familjeliv och fullspäckad fritid med konsten att leva hållbart – lite mer balans i din urbana tillvaro helt enkelt. Yoga kan hjälpa dig med det, oavsett dina förutsättningar. Kom ihåg – yoga är verkligen till för alla. Och det är aldrig för sent att börja. Välkommen!!


På Urban Balance club vet vi hur fantastisk naturen är för vårt välbefinnande. Därför har vi beslutat att stödja Vi-skogen. Köper du ett klippkort för breathwalk så är du med och planterar två träd via Vi-skogen. Beställ klippkort här >>

Välj yoga som passar dig
– för ett hållbart liv –