– För ett hållbart liv –

Vill du ha mer balans i livet, styrka i kroppen och lugn i sinnet? Häng då med i the Urban Balance club (UB-club). Våra yogakurser anpassas utifrån var du befinner dig, och vilka förutsättningar du har. Grupperna är små, och eftersom vi ses kontinuerligt så skapar vi tillsammans en härlig familjär stämning. Här får du tillfälle att lära känna och kanske utmana dig själv och din kropp, spendera tid med dig själv, samtidigt som vi utvecklas tillsammans.

 

Jag som står bakom the Urban Balance club (UB-club) heter Lotta Ihse och är ISHTA-certifierad yogalärare. Jag är utbildad inom den individbaserad ISHTA-yogan (500 h) av bland andra Kavi Yogiraj Alan Finger, Sarah Platt Finger, Katrina Repka, Mona Anand, Hillevi Borga, Karin Hilmarch m fl och innehar Yoga Alliance RYT 500. ISHTA står för Integrated Science of Hatha, Tantra and Auyrveda. Jag har också fördjupat mina kunskaper inom Restorative yoga (med Mona Anand och Gina Menza) och Yoga Nidra (med Mona Anand). Jag är också utbildad och certifierad i breathwalk (yogapromenader) av Camilla Lund Elander.

 

Min egen resa mot ett hållbart liv började för några år sedan, då jag efter tjugo års stillasittande, stressigt och krävande arbete framför datorn i princip led av värk i axlar och nacke samt huvudvärk var och varannan dag. Till sist bestämde jag mig för att yogan inte bara skulle vara något jag gjorde då och då. Den skulle bli en mer betydande del av mitt liv, oavsett dagsform, och trots ständig tidsbrist. Mitt motto var: lite är bättre än inget alls. Med små steg, mycket vilja och rätt individbaserad yoga så hittade jag vägen till ett hållbart liv!

 

Du kanske precis som jag då letar efter mer balans, styrka och lugn? Det går att kombinera till exempel ett krävande arbete, storstadsliv, ständig uppkoppling, vara otränad och stel, ett aktivt familjeliv och fullspäckad fritid med konsten att leva hållbart – lite mer balans i din urbana tillvaro helt enkelt. Yoga och naturen kan hjälpa dig med det, oavsett dina förutsättningar. Kom ihåg – yoga är verkligen till för alla och naturen är en kostnadsfri terapeut. Allt du behöver göra är att lyssna på din kropp och ditt sinne. Och du…det är aldrig för sent att börja. Välkommen!!


På Urban Balance club vet vi hur fantastisk naturen är för vårt välbefinnande. Därför har vi beslutat att stödja Vi-skogen. Köper du ett klippkort för breathwalk så är du med och planterar två träd via Vi-skogen. Beställ klippkort här >>

Välj yoga som passar dig
– för ett hållbart liv –