Yogaretreat och workshop


Du är varmt välkommen på våra yogaretreat och workshops. Vi uppdaterar regelbundet med nya tillfällen.


Stress detox

Ibland går livet bara för fort framåt och vi behöver stanna upp, sakta ner och lyssna inåt. Välkommen på en två timmars stress detox med mjuka rörelser, Restorative yoga och Yoga Nidra .

BOKA HÄR >>Nyfiken på Ayurveda?

Ayurveda är sanskrit och betyder ”Kunskap om Livet’’. Det är ett holistiskt sätt att se människan och hur du med hjälp av att förstå dina behov också kan hitta mer balans i din vardag.

BOKA HÄR>>Lär dig meditera

En meditationskurs där du kan ställa frågor kring meditation och som får dig att komma igång med enkel meditation hemma.

BOKA HÄR>>


Yogaretreat för kropp och själ

En helg fylld med yoga, skratt, gemenskap, natur, reflektion, lugn, god mat, massage och mycket mer. En härlig yogaretreat när våren tar sina första trevande kliv. En helg där du tar hand om hela dig och som blir som ett spa för både kropp, själ och sinne. Du kommer att kunna fokusera på att öka ditt välmående i hela kroppen, både fysiskt och mentalt.

BOKA HÄR >>


Naturretreat

En riktig stress-detox och inre resa till ditt naturliga jag, omgiven av sinnliga naturliga intryck som alla hjälper dig att befinna dig i nuet. Ett ställe där du får tid och lugn att hitta tillbaka till dina rätta element. Där naturen är kraftkällan och kontemplation och guidade meditativa upplevelser är bonus!.

BOKA HÄR >>