Information

För att the Urban Balance club ska kunna skapa en trygg plats för dig som kommer och yogar så vill vi gärna att du läser igenom nedanstående. Tack!!

Vi befinner oss i en pandemi och för allas säkerhet och för att minska smittorisken ber vi dig att stanna hemma om du har minsta lilla symptom. Vi har en liten lokal och därför kan vi inte heller riskera att ta emot personer som inte är vaccinerade. Du kan därför komma att få frågan om att visa upp ditt vaccinationspass.

När du befinner dig i lokalen gäller följande regler:

  • Håll avstånd om ca 2 meter till dina medmänniskor
  • Yogaläraren gör ingen s k ”hands-on” under yogapassen
  • Spraya och rengör mattor och redskap efter dig
  • Undvik trängsel när du går in- och ut ur lokalen och rummen
  • Respektera yogalärarens instruktioner kring antal personer i varje utrymme

Under dina yogapass hos the Urban Balance club kommer du att med tydliga instruktioner guidas in i olika positioner, kroppsövningar, andningsövningar och meditation. Vi använder oss bara av etablerade, säkra och trygga övningar. En yogalärare kan dock bara ge guidning och du måste själv ta det yttersta ansvaret för dig och din kropp.

Meddela alltid om du har någon skada, problem med blodtryck, psykisk obalans, graviditet eller något annat som du tror kan påverka din medverkan.

Under dina yogapass kan det förekomma att det tas foton. Vi visar alltid hänsyn till integritet och tar aldrig foton som utelämnar eller avslöjar något intimt eller personligt. Dessa foton skickas aldrig vidare till tredje part utan används endast i the Urban Balance clubs kanaler såsom webbsidan, Facebook, Instagram och i enstaka fall Google. Alla foton förblir copyright the Urban balance club. 

För allas trevnad så uppskattar the Urban Balance club att du kommer åtminstone 5 minuter innan utsatt tid och start för din yogaklass. Yogaträningen sker barfota i bekväma kläder. Kom gärna ombytt och klar. Använd ej byxor eller träningsbyxor som har dragkedja eller dylikt då detta förstör mattor och redskap.

Ta med egen yogamatta om du har. Ekologiska yogamattor finns till försäljning på www.urbanbalanceclub.se. Det finns också så kallade studiomattor att låna på plats.  

the Urban Balance club är en mobilfri zon! Mobiltelefoner stängs alltså av helt redan innan du kommer in i studion. 

Undvik att äta en alltför stor måltid innan passet. Starka dofter såsom parfym eller liniment bör också undvikas för allas trevnad och med hänsyn till eventuella allergiker. Om du har glasögon rekommenderar vi att du tar med dig ett hårt glasögonfodral, då vi tyvärr inte kan ansvara för saker som ligger på golvet.

Stort tack för att du läste igenom. Vi hoppas du ska få en fantastisk yogapraktik hos oss!

Namaste

Urban Balance club