Stress detox

Söndag 10/11, 1/12 och 22/12 kl 14.00-16.00

Gör en riktig stress detox. Under den här workshopen gör vi några få mjuka, långsamma yoga-rörelser. Därefter vilar vi i olika vilopositioner i ett förlängt restorative yogapass. Vi avslutar med härlig lång djupavslappning i form av Yoga Nidra.

Restorative yoga stimulerar det parasympatiska nervsystem och är särskilt bra för dig som är inne i perioder av hög stress, har drabbats eller riskerar drabbas av utmattningssyndrom eller har svårt att varva ner. Denna yogaform kan återuppbygga celler, stärka immunförsvaret, öka blodcirkulationen, ge dig bättre sömn och framför allt hjälpa dig leva hållbart. Till skillnad från Yin yoga så stretchar du inga muskler i maxlägen, utan strävar istället efter att hitta totalt vilsamma och avslappnande lägen för kroppen för bästa möjliga återuppbyggnad av hela ditt system.

Vi avslutar passet med Yoga Nidra – en guidad djupavslappning. Något som kan frigöra både fysiska och mentala spänningar, och i förlängningen skapa en större trygghet och tillit till dig själv. Efter passet känns det som att du haft en god natts sömn. Du som är van vid ett högt tempo kan till en början ha svårt att slappna av, men ge inte upp, din kropp och ditt sinne kommer att tacka dig. Passet är enkel att utföra och passar alla!

Yogalärare: Lotta Ihse

Datum: Söndag 10/11, söndag 1/12 och söndag 22/12.

Tid: 14.00-16.00

Plats: Sunnanväg 18 E, Lund. (Samma lokal som yogastudio Urban Balance låg i. Numera yogastudio Sunnanvind)

Pris: 300 kr/gång. Pris om du betalar och bokar alla 3 gångerna direkt: 850 kr

Boka och swisha direkt till 123 011 41 08 för garanterad plats.


Boka här

Anmälan Stress detox (#24)

Vill du ha en Stress detox för dig privat eller för dig tillsammans med en eller några vänner eller kollegor? Mejla hej@urbanbalanceclub.se för förmånligt pris.