Dagretreat med spa – sätt årets Sankalpa

Lördagen 7/1 kl 10.00-ca 15.30, därefter tillgång till spa i 3 timmar.

Sätt din intention för det nya året! På den här dagretreaten har du möjlighet att komma ner i varv, ladda batterierna och göra en skön omstart. Du kommer att få kontakt med alla de naturliga element som bygger din existens, vilket kommer att kännas som en refresh och nystart.

 

Vi börjar med att sakta ned och stilla våra tankar med hjälp av en mindful promenad (Shinrin Yoku) i den omkringliggande grönskan och efter lunch har vi mjuk återhämtning och avslappning bland kuddar och bolstrar med Restorative yoga och Yoga Nidra. En yogaform som kan återuppbygga celler, stärka immunförsvaret, öka blodcirkulationen, ge dig bättre sömn och framför allt hjälpa dig leva hållbart. När vi har landat in i en skön avslappning, så är vi öppna för att lyssna till vårt inre, och hitta den känsla som du vill ha mer av i ditt liv och därmed kanske du också hittar en intension (Sankalpa) för dig själv det här året. En Sankalpa är ett slags ”löfte” till dig själv som kan hjälpa dig med riktning i livet, vara något som känns tryggt och ett enklare sätt att välja bort sådant som inte gagnar dig. Vi avslutar med fika och därefter har du tre timmar egen tid att njuta i Andrum spa. Vatten som helande kraft, tystnad och lugn och sparitual för dig som vill det. Läs mer om Andrum spa >> 

Tid: Lördagen 7/1 kl 10.00-ca 15.30, därefter tillgång till spa i 3 timmar. Arrangemanget är tyvärr fullt. Välkommen till något av våra andra retreats.

Plats: Stiftelsen Åkersberga hotell, restaurang och Andrum spa. Hitta hit >>

Det här ingår: Sinnespromenad (promenad med skogsbad Shinrin Yoku), vegetarisk lunch, Restorative yoga med Yoga Nidra, guidad meditativ närvaro för inre riktning och Sankalpa, eftermiddagsfika, 3 timmar spa i Andrum spa.

Pris: 1390 kr/person.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälningar. Vid dåligt väder kan sinnespromenaden komma att bytas mot ett mjukt yogapass inomhus.