Dagretreat med spa – sätt årets Sankalpa

Söndagen 7/1 kl 9.30-16.00 inkl spa

Evenemanget är fullt. Välkommen till någon av våra andra retreats.

Sätt din intention för det nya året! På det här dagretreatet har du möjlighet att komma ner i varv, ladda batterierna och göra en skön omstart. Du kommer att få kontakt med alla de naturliga element som bygger din existens, njuta av reparerande yoga, sätta en intention för det nya året och avsluta i det fantastiska Andrum spa.

Vi börjar förmiddagen med ett mjukt yogapass som balanserar de fem Ayurvediska elementen som också påverkar dina sju energicenter – chakran. Vi varvar rörelser med Restorative yoga och Yoga Nidra. Yogaformer som återuppbygger celler, stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen och ger dig bättre sömn.

När vi har landat in i en skön balanserad avslappning, så är vi öppna för att lyssna till vårt inre. Du kommer då att få möjlighet att hitta den känsla som du vill ha mer av i ditt liv, och därmed också kunna sätta en intension (Sankalpa) för dig själv och det nya året. En Sankalpa är ett slags ”löfte” till dig själv som kan hjälpa dig med riktning i livet, skapa trygghet och är ett sätt att enklare välja bort sådant som inte gagnar dig.

Efter yogan blir du serverad lunch och därefter har du egen tid att njuta i Andrum spa. Vatten som helande kraft att omsluta kroppen med, bastu för att fylla dig med värme och omtanke, tystnad och lugn för själen. Det finns även en helt ljuvlig sparitual för dina fötter som du gör på egen hand. Fötterna som ju är basen, balansen och stabiliteten för både kropp och sinne.

Tid: Arrangemanget kommer att äga rum en av dagarna under Trettonhelgen 2025. Klockan 09.30-12.00, därefter tillgång till Andrum spa fram till stängning kl 16.00.

Plats: Stiftsgården Åkersberg och Andrum spa i Höör. Hitta hit >>

Det här ingår: Mjukt chakrabalanserande yogapass med inslag av Restorative yoga och Yoga Nidra, guidad meditativ närvaro för inre riktning och Sankalpa, vegetarisk lunch samt ca 3 timmar i Andrum spa.

Pris: Pris ej satt än. kr/person.

Att tänka på: Vi ses inne i Kapellet på Stiftsgården. Ha gärna sköna, mjuka kläder på. Ta med dig en yogamatta och en filt samt ta med dig det du behöver för att vara på ett spa. Du kommer att få låna badrock och badtofflor och det finns hud- och hårvårdsprodukter i omklädningsrummen. (Saknar du en yogamatta och/eller filt så skriv det i bokningen.)

 

 

 

 

 

Bokning öppnar hösten 2024