Hyr en skogsbadsguide

Vill ni ha ett eget skogsbad? Kanske som ett alternativ till spavistelsen, en kul grej på möhippan, ett brejk i konferensen eller som en upplevelse under yogaretreaten eller eventet?


Du kan hyra en skogsbadsguide till det ställe där ni ska hålla till. För att t ex ha skogsbad som en naturnära, avstressande upplevelse under din företagskonferens, event, yogaretreat, yogaweekend eller som ett inslag för en privat grupp. Läs mer om vad ett skogsbad är här >>


Vi erbjuder skogsbad överallt i Skåne. Det behöver inte heller vara en skog. Det kan likaväl vara vid en strand, fält eller park. Överallt där det finns natur. Skogsbadet kan också vara i form av en lyktvandring, morgonpromenad eller annat ni tänker passar in med era övriga aktiviteter.


Urban Balance är dessutom samarbetspartner och diplomerad naturguide för nationalparkerna Söderåsen och Dalby Söderskog. Så vill ni upptäcka en nationalpark lite närmre så går det alldeles utmärkt.


Tveka inte att höra av dig med en förfrågan. Maila till hej@urbanbalanceclub.se eller fyll i formuläret. Läs mer om skogsbad här >>