Hyr en skogsbads- och naturguide

Vill ni ha ett eget skogsbad, vandring eller naturtur? Kanske som ett alternativ till spavistelsen, en kul grej på möhippan, ett brejk i konferensen eller som en upplevelse under yogaretreaten eller eventet?


Du kan hyra en naturguide till det ställe där ni ska hålla till. För att t ex ha skogsbad som en naturnära, avstressande upplevelse under din företagskonferens, event, yogaretreat, yogaweekend eller som ett inslag för en privat grupp. Läs mer om vad ett skogsbad är här >>


Vi erbjuder skogsbad och naturturer överallt i Skåne. Det behöver inte heller vara en skog. En strand, fält eller park funkar också. Överallt där det finns natur. Ett skogsbadet kan också vara i form av en lyktvandring, morgonpromenad eller annat ni tänker passar in med era övriga aktiviteter. Vi erbjuder också t ex vandring, matlagning ute, yogapromenad, träning i Cross Nature mm.


Urban Balance är samarbetspartner och diplomerad naturguide för nationalparkerna Söderåsen och Dalby Söderskog. Så vill ni upptäcka en nationalpark lite närmre så går det alldeles utmärkt.


Tveka inte att höra av dig med en förfrågan. Maila till hej@urbanbalanceclub.se eller fyll i formuläret. Läs mer om skogsbad här >>

Intresse skogsbad (#10)