Yoga för stela

Fredagar kl 16.30-17.30

Yoga för stela

Kursen ”yoga för stela” handlar bland annat om att lära känna din kropps begränsningar och möjligheter, att vara i nuet och hitta balans i kropp och sinne. Du kommer att utmanas och utvecklats utifrån var du befinner dig, oavsett ålder och rörlighet. Det kommer att finnas yogaprops (hjälpmedel) såsom block, bälte och bolster för att du ska kunna ta del av alla fördelar med yoga. Vi utgår från hur du och din kropp fungerar och att du hittar rätt placering för dina leder så du undviker skador och hittar sukha (lätthet) i din position. Det är så du upplever yoga. Yogan ökar inte bara din rörlighet, balans och styrka i kroppen, utan också ditt fokus samt motverkar stress och sömnproblem. Vi avslutar passet med en kort mindfulnessövning/meditation.

Yogalärare: Lotta Ihse

Tid: Fredagar 16.30-17.30

Höstkurs 2020: 16/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11

Vinterkurs 2020: Se yoga för hemmajobbare – online >>

Pris:

höstkurs 2020: 880:- För studerande, pensionär och sjukskriven 840:-

Plats: Lokal Karneolen, som finns i SV Lundabygdens lokaler, Glimmervägen 6 i Lund. Se karta här nedan. Parkeringsplats finns utanför.

Det finns möjlighet att följa kursen live hemifrån via Zoom. En länk skickas ut någon timme innan lektionsstart.

Kläder: Sköna, rörliga kläder alternativt träningskläder

Utrustning: Ta med yogamatta om du har/vill. Yogamatta, block, sittkudde finns att låna.

För denna kurs finns möjlighet till drop-in om det finns plats över.  Pris 185 kr/gång. Betalas med swish på plats innan klassen börjar. Maila gärna till yoga@urbanbalanceclub.se innan.

————————-

Ytterligare en Yoga för stela kurs kommer att ges i samarbete med Vuxenskolan i Lund. Läs mer här och anmäl dig >>

 

Funkar inte anmälningsformuläret? Prova att öppna sidan i en annan webbläsare t ex Safari eller maila din anmälan direkt till yoga@urbanbalanceclub.se. Har du inte fått ett mail inom några minuter med tack för din anmälan så har inte din anmälan registrerats.

ANMÄLAN

Jag vill gå denna eller dessa kurser: