Anmälan yoga

Anmäl dig här nedan till en av the Urban Balance clubs yogakurser i Lund. Vår yogakula (kula är sanskrit för ett familjärt, varm och välkomnade ställe) finns på Sunnanväg 18 E i Lund. Hitta hit >>

Se alla yogakurser här >>

Vi har regelbundet breathwalk (yogapromenader) och så kallade skogsbad (naturnärvaro med alla dina sinnen för stresshantering) utomhus och du anmäler dig till det här >>.

Anmälan är bindande. Kurserna räknas som friskvård.

Kläder: Sköna, rörliga kläder alternativt träningskläder.

Utrustning: Ta med yogamatta om du har. Det går också bra att låna både yogamatta, block, bolster och sittkudde mm.

Block, bälte, finfina ekologiska yogamattor och meditationskuddar och andra yogatillbehör finns också att köpa hos oss på Urban Balance club. Se våra yogatillbehör som är till försäljning >>

Funkar inte anmälningsformuläret? Prova att öppna sidan i en annan webbläsare t ex Safari eller maila din anmälan direkt till yoga@urbanbalanceclub.se. Har du inte fått ett mail inom några minuter med tack för din anmälan så har inte din anmälan registrerats.

Välj först kursen du vill gå. Därefter väljer du vilken period/perioder du vill gå kursen. En period är 5 ggr, två är 10 ggr, tre är 15 ggr. Därefter kan du välja en kurs i något annat också. Vill du gå fler än två kurser så skriv i meddelanderutan vilken eller vilka.

Jag väljer denna kurs:

Jag väljer även denna kurs:


DROP-IN ANMÄLAN

Jag vill gå drop-in på denna kurs: