Go Green Travels

Go Green Travels är en resetjänst som erbjuder dig paketerade upplevelser och resor som alla bygger på mottot: #goslowly #gogreen.


#gogreen

Att Go Green innebär att du kan vara säker på att vi lägger ner massor av tid och kraft på att välja ut boenden som har en miljö- och hållbarhetspolicy som de både kan hänvisa till och också aktivt arbeta efter. Mat, dryck och produkter som vi erbjuder och/eller finns på boendet ska i första hand ha lokal förankring och vara producerade hållbart och miljövänligt. Våra upplevelser, turer och arrangemang strävar hela tiden efter att gynna den lokala ekonomin och vi ser till att vi inte utnyttjar eller sliter på våra naturresurser, utan hellre om möjligt bidrar till natur- och kulturskydd. 

I den mån transporter är inkluderade i ditt resande så väljer vi alltid med omsorg det som är mest hållbart och miljövänligt av det som finns tillgängligt och är möjligt för själva resan.


#goslowly

Att sakta ned i livet har blivit allt mer viktigt och faktiskt nödvändigt i vårt samhälle. Det kan säkert vara bra för kroppen att ha en aktiv semester. Men en aktiv semester behöver inte vara fylld av arrangemang och aktiviteter hela tiden. Att välja en långsam upplevelse ger dig möjlighet att uppleva något helt annat. Du får tid att se detaljer du annars inte lägger märke till, kanske upplever nya sidor hos dig själv och dina nära, hittar nya intressen eller bara får tid till att bara vara. Utan något som lockar eller pockar på din uppmärksamhet. Helt enkelt tid att connecta tillbaka till dig själv, dina sinnen, naturen och ditt inre. En resa bara det.


Aktuella resor

I sommar kommer du kunna delta på dagsturer i form av skogsbad och yogavandringar och i höst erbjuder vi tre olika helgresor. En yogaretreat mitt i naturen på Nyrups Naturhotell. En vandringshelg med vilttema på Österlen i september och en yogahelg i mittSkåne i oktober.

Varmt välkommen till en semester så som en semester ska vara: långsam, vilsam, energigivande, vacker och med god mat och skön sömn.