Skogslek med alla dina sinnen

Skogslek med alla dina sinnen lördagen 11/9 och 18/9 kl 9.00

Ett arrangemang under Biosfärfestivalen!

– Skogslek med alla sinnen –

Är du ca 4-11 år? Ta med dig en vuxen och följ med på upptäcksfärd i skogen med alla dina sinnen. Eller ta med hela familjen! Vi utforskar, leker och njuter av stillhet tillsammans.

Aktiviteten är inspirerad av ”skogsbad” vilket innebär att vi tillbringar tid i skogen med alla våra sinnen. Vi utgår från barnens naturliga nyfikenhet och förmåga att stanna upp och intressera sig för saker. Så utflykten drivs delvis framåt av deras intressen. 

Vi avslutar med att fika tillsammans. Så ta gärna med dig fika dvs något att dricka och en bulle eller smörgås och en frukt.

När:
Just nu finns det inget planerat datum för denna aktivitet. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.
Typ av aktivitet: Familjeaktivitet och hälsoinriktad
Plats: Trollskogen Vresbokarna, Torna Hällestad. Buss 159. Hållplats: Trollskogen Vresbokarna. Hitta hit >>
Pris: Vuxen: x kr. Barn: x kr. Max 20 deltagare. Kan du tänka dig svara på frågor innan och efter aktiviteten? Då är ni med för halva priset.

När:
Just nu finns det inget planerat datum för denna aktivitet. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.
Typ av aktivitet: Familjeaktivitet och hälsoinriktad
Plats: Trollskogen Vresbokarna, Torna Hällestad. Buss 159. Hållplats: Trollskogen Vresbokarna. Hitta hit >>
Pris: Vuxen: x kr. Barn: x kr. Kan du tänka dig svara på frågor innan och efter aktiviteten? Då är ni med för halva priset.
Ta med:
Något att dricka till er
Något att äta t ex en smörgås och/eller frukt
Ta på er kläder efter väder
Sköna skor att gå i terrängen med
En flaska vatten
Sittdyna eller liggunderlag (Sittdyna kan göras av en tidning stoppad i en platspåse)
Regnkläder (eller paraply) om det ser ut att bli regn
En extra tröja (det blir alltid lite kyligare i skogen då vi kan komma att tillbringa tid i stillhet)

Svara på frågor och häng med för halva priset

Kan du och ditt barn tänka sig svara på några frågor både innan och efter aktiviteten? Då kan ni få vara med för halva priset. Kryssa i nedan när du anmäler dig så blir du kontaktad.

Biosfärfestivalen

Aktiviteterna är en del av Biosfärfestivalen som är till för att väcka engagemang för och sprida kunskap om naturen och kulturlivet i Vombsjösänkan. Festivalen ska vara en välkomnande mötesplats där boende och besökare kan dela tankar, erfarenheter och idéer under trevliga former. Boende och besökare bjuds in att uppleva området som sträcker sig över kommunerna Eslöv, Lund och Sjöbo. Läs mer om festivalen >>

Anmälan stängd