Inspirationsdag med naturlig livsenergi

Söndagen 5 februari, kl 10.00-16.00

Hjärtligt välkommen till en heldag med yoga, meditation och naturlig livsenergi. En dag att upptäcka och njuta av det som är naturligt och välbehövligt för dig just nu. Du behöver inga förkunskaper för att delta. 

Det här dagsretreatet är för dig som är nyfiken på och vill få möjlighet att uppleva Ishtainspirerad yoga och meditation i naturlig livsenergi. ISHTA, som står för Integrerad Science av Hatha, Tantra och Ayrveda, är den klassiska hatha-yogan som integrerats med ett holistiskt sätt att se på människan, i samklang med modern forskning och en livsåskådning som skapar balans i livet. Det innebär att de olika passen anpassas bland annat utifrån dina förutsättningar, behov, omvärldens påverkan, årstid och väderlek. Med andra ord – yoga som ger dig naturlig livsenergi.
Ingår: Vi bjuder på lättare hälsosann lunch samt fika.
När: Söndagen 5/2-23, kl 10.00-16.00
Pris: 500 kr.
I priset ingår även en inspirationsrabattkod på 300 kr som du kan använda vid bokning till vårt ISHTA inspirerade 3-dagars retreat 3-5 juni 2023. 
Plats: Yintorp i Arkelstorp (Hitta hit >>)
Inspirationsdagen är ett samarbete mellan Lotta Ihse, Urban Balance club, och Susanne Lovensjö, Yintorp, som båda är utbildade ISHTA yogalärare 500 timmar.