Lyxig söndag med massage, yoga och vårboost

Söndagen 17/3 kl 13.30-ca 17.30

En lyxigt skön söndag där vi njuter av egenmassage, mjuk energigivande yoga, flödande rörelser och vårboostande fika. Ta med dottern, mamman, mannen, vännen eller kom själv för en härlig stund. Du behöver inga förkunskaper i yoga. Vi anpassar.

Visst kan våren kännas som trötthetens tid? Enligt Ayurveda, den urgamla kunskapen om liv, råder Kapha. Och är den i obalans så kan vi uppleva oss trötta, lite håglösa, ofta bli förkylda, hamna i stillasittande läge och fastna i dåliga vanor. För att råda bot på det så kan du nu vara med på en underbart lyxig, skön och energigivande söndag.

Du får lära dig mer om Kapha och vad du kan göra för att balansera den. Vi boostar oss med Kapha-balanserande fika, härliga mjuka flödande rörelser, energigivande yoga och så får du lära dig att göra enkel ansiktsmassage och lymfmassage, på dig själv eller någon annan. Båda massage-varianterna kommer du att kunna fortsätta göra hemma sen. En ansiktsmassage släpper på spänningar, ökar blodcirkulationen och ger ansiktet mer lyster. Tecken på en trög lymfa kan vara märken efter strumporna, tunghet i kroppen, stelhet, frusenhet, återkommande förkylningar. Efter en lymfmassage hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och du kommer att känna dig piggare och lättare i kroppen.

Medan vi fikar får vi besök av bästa Christina som driver e-butiken Cobosabi. Hennes koncept är tidlös, naturlig och harmonisk design, inspirerad och hämtad från Norden och Japan. Hon kommer att ha med sig vackra kläder (dock endast för kvinnor) anpassade för yoga, hemmafint eller jobbskönt. Självklart är kläderna noga utvalda och i hållbara material. Så varför inte passa på att energiboosta din garderob? Du får VIP-rabatt på allt hon har med sig. Givetvis går det lika bra att bara inspireras.

Vi avslutar dagen med en skön Restorative yoga viloposition som ökar blodcirkulationen och boostar immunförsvaret, och så blir du guidad in i en djupavslappnande Yoga Nidra för att rensa tankar och återfå härlig livsenergi i hela kroppen.

Tid: Söndagen 17/3-24 kl 13.30-ca 17.30. Sista anmälningsdag 14/3-24

Det här ingår: yoga, restorative yoga, instruktioner i hur man gör enkel ansiktsmassage och lymfmassage, fika, VIP-rabatt på Cobosabis produkter

Plats: Dalheda gård, Dalby 531, Dalby. Hitta hit >>.  Till exempel Buss 160 går från Lund till Dalby. Då hoppar du av vid Sjöstorpsvägen. Därifrån är det ca 15 minuters promenad till Dalheda gård.

Yogalärare: Lotta Ihse (500 h Yoga Allience, ISHTA + Restorative och Yoga Nidra)

Kostnad: 590 kr/person

Ta med: Yogamatta och filt. Har du ingen matta? Skriv i meddelanderutan så tar vi med en till dig.

 

 

 

 

 

BOKA

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eventet vid för få anmälningar. Du får då kostnaden för eventet tillbaka.

Anmälan Skön söndag (#42)