Mamma baby yoga

Onsdagar 10.00-11.00

Den här yogakursen är anpassad för dig som nyss blivit mamma. Ta med dig din bebis och kom till en trygg, tillåtande miljö. Vi lägger fokus på dig och din kropp och bygger långsamt upp styrka och flexibilitet igen. Vi avslutar med andningsövning och avslappning som du också kan ha nytta av i vardagen. Innehållet anpassas efter dagsform och vi är alla beredda på att passen kan innehålla både joller, skrik, skratt, amning och annat som tillhör livet när man är hemma med en bebis. Allt är tillåtet och vi tar det som det kommer. Inga förkunskaper krävs.

Tänk på att det kan vara svårt att få plats med att parkera barnvagnen inomhus, så kom gärna med en mindre barnvagn, babyskydd eller liknande. Ta gärna med en filt som barnet kan ligga på inne i salen och ev någon leksak.

Tid: Onsdag 10.00-11.00
Period kursen går: Vårvinter och Vår (10 ggr, v 9-19)
Ålder på bebis: ca 8 veckor-7 månader
Yogalärare: Lotta Ihse

Anmälan

Kursanmälan (#15)

Välj först kursen du vill gå. Därefter väljer du vilken eller vilka perioder du vill gå kursen. 1 period = 5 ggr, 2 perioder = 10 ggr, 3 perioder =15 ggr, 4 perioder=20 ggr. Därefter kan du välja ytterligare en annan yogakurs och när du vill gå den. Vill du gå fler än två olika yogakurser så skriv i meddelanderutan vilken eller vilka.

Jag vill gå denna yogakurs:

Jag vill även gå denna yogakurs: