Naturdagspa2

Tisdagen 6/7 och 27/7 kl 9.00-16.00

Skogsbad + spa med naturvy

– Urban Balance i samarbete med The Lodge –

Naturen har en fantastisk och magiskt läkande kraft på oss människor. Vi blir mer avspända och får mer energi, bättre sömn och minne och blir också allmänt gladare. Att känna doften av sommarskog, lent vatten mot kroppen, upptäcka markens färgskiftningar och bara vila ögonen på trädens kronor som vajar i vinden verkar helt enkelt helande. Det är denna kraft vi vill att du ska få uppleva under vår naturspadag.

Du kommer att få starta dagen med att vara med på en av årets mest populära trend för återhämtning – ”skogsbad” – där du med hjälp av skogsbadsguiden Lotta Ihse kan uppleva en total avslappning och lugn i den fantastiska naturen på Romeleåsen. Därefter är du välkommen att landa på The Lodge och Honulele Spa. Här kan du bada i infinitypoolen, medan du fortsätter njuta av naturen och vår underbara utsikt över trädtopparna. Kanske basta och doppa dig i kallvaken, eller bara vila blicken på den sprakande elden i våra öppna brasor. I paketet ingår också en lunch i form av en välkomponerad poké bowl.

En heldag där du får uppleva lugnet av naturen och njuta av avslappning och energipåfyllning på många olika sätt. En dag där dina sinnen får njuta av alla element: jord, eld, vatten, luft och rymd.

Känn doften av träd, växter, luft och jord under skogsbadet. Förlora dig in i eldens flammor i de vackra eldstäderna på spaet och dröm dig bort. Visste du att det är läkande att dagdrömma? Njut sen av det ljumma vattnet mot din hud i infinite poolen medan du tar in den rymd som utsikten över trädtopparna och Romeleåsen ger.


Paketet inkluderar:

Guidat skogsbad från kl. 9-12 (läs mer om vad skogsbad är här)
Tillgång till Honulele Spa på The Lodge från kl 12-16
Valfri Poké Bowl i Spacaféet
Lån av badkappa, tofflor och handduk