Systercirkel – klimakteriet

Söndag 12/2 och 16/4 kl 14.00

Är du en av dem som börjat få oregelbunden mens? Kanske känner du redan av vallningar? Mindre stresstålig? Lättirriterad? Då kan du vara i förklimakteriet, i klimakteriet eller postklimakteriet. Jo, det är sant. Det kommer fler förändringar allt eftersom. En del får fler besvär än andra och en del får dem tidigare, andra senare. Oavsett så vill vi bjuda in dig i vår så kallade Systercirkel – ett forum för kvinnor – med fokus på klimakteriet. Vi träffas två söndagar och pratar ur ett holistiskt perspektiv kring klimakteriet, vad som händer i kroppen och vad du kan göra själv för att lindra dina besvär med t ex hjälp av yoga, vad du äter, olika andningstekniker mm. Vi kommer att ha ett tema för varje gång vi ses och vi kommer att avsluta med en mjuk vilsam yogaposition som alla kan vara med på. Forumet kommer att vara öppet, så att den som vill delar med sig av tankar, erfarenheter och tips.

Tid: Söndag 12/2, 16/4  kl 14.00-16.00

Yogalärare: Lotta och Tanja

Pris/gång: 195 kr

Tema 12/2

Vi pratar om klimakteriet och hormoner generellt. Du får chans att ställa frågor och vi tipsar varandra. Vi avslutar med en stressreducerande restorative yogaposition som passar alla och som du kan göra hemma.

Tema 16/4
Vi pratar om kosten och dess inverkan på våra hormoner. Du får chans att ställa frågor och vi tipsar varandra. Vi avslutar med en stressreducerande restorative yogaposition som passar alla och som du kan göra hemma.

Anmälan

Anmälan Systercirkel (#34)