Yogaretreat för kropp och själ

Yogaretreat för kropp och själ 1-3/4-2022

En yogaretreat och helg fylld med yoga, skratt, gemenskap, naturnärvaro, reflektion, lugn, god mat, massage och mycket mer.

Häng med på en härlig yogaretreat när våren börjar kika fram. En helg där du tar hand om hela dig och som kan beskrivas som ett spa för både kropp, själ och sinne. Du kommer att kunna fokusera på att öka ditt välmående i hela kroppen, både fysiskt och mentalt. En kickstart för dig som vill dyka djupare in i din yogapraktik och med dig ”verktyg” hem som du kan använda i din vardag. Vi kommer att varva yogafilosofi, teori och dynamiska pass med mer återhämtande pass, Yoga Nidra och meditation.

Helgen passar dig som vill ta en ”time out” och ägna dig helt åt dig själv, utveckla din yoga samt ge dig själv både ny inspiration, energi och välbehövlig återhämtning. En del av helgen kommer vi att tillbringa i tystnad. Maten som serveras är närproducerad, hälsosam och vegetariskt. Det kommer att finnas möjlighet att få en Abhyanga-massage eller en Shiroabhyanga-massage under lördagen. (Läs mer om vad det är här nedan)

Vi bor på ett mysigt vandrarhem Rallarhustruns veranda och logi som är renoverat med hållbara material och ligger mitt i en skog. Så vi kommer också att spendera tid i skogen och naturen för ökad närvaro i nuet. Givetvis så är alla aktiviteter helt frivilliga och vi rekommenderar att du inte är med på alla aktiviteterna under lördagen, utan varvar med att spendera lite tid för dig själv. Så får du tid för reflektion och största möjliga återhämtning.

Varmt välkommen!

Datum:

1-3 april 2022. BOKA SENAST 18/3!

Boende:

Rallarhustruns veranda och logi, Hässleholm, Skåne. Lakan, handdukar och städning ingår.

Program:

Program och tider är preliminära.

Fredag

15.00 Incheckning

16.00 Samlingscirkel, mjuk yoga och introduktion av helgen.

19.00 Middag

20.30 Yoga inför en god nattsömn

Lördag

7.00  Mjuk morgonyoga

8.00 Här- och närproducerad frukost

Första tid kl 8.30 Möjlighet att få massage

10.00 Vandring och skogsnärvaro med alla sinnen

12.00 Lunch

14.00 Workshop, yogans verktyg och dynamisk yoga

15.00 Fika

15.30 Forts workshop

19.00 Middag

20.30 Yoga inför en god nattsömn

Söndag

7.00  Mjuk morgonyoga

8.00 Här- och närproducerad frukost

9.30 Vandring med skogsnärvaro

11.00 Yoga och avslutande samling

13.00 Utcheckning

Övrigt:

Under lördagen har du möjlighet att få Ayurvedisk massage ”Abhyanga” av Esther på Nordic Moon Ayurveda. 

Abhyanga är en mjuk ayurvedisk helkroppsmassage med varm, ekologisk sesamolja –Vata. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Massage av huvud, nacke, rygg, ansikte hals, armar, händer, ben och fötter.

Behandlingstid: 40 minuter inkl 5 min vila: 450 kr


Shiroabhyanga
är massage av huvud, ansikte, nacke, rygg och skuldror. Ges med varm ekologisk sesamolja – Vata. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar.
Behandlingstid: 30 minuter inkl 5 min vila: 350 kr

Du bokar antingen vid din anmälan eller senare om det finns platser kvar. Priset för massagen betalar du på plats direkt till massören.

 

Pris:

3900 kr/person i dubbelrum för två nätter. (+500 kr för enkelrum, totalt för båda nätterna)
All inclusive. Boende med lakan och handduk, alla måltider, städning och alla aktiviteter som erbjuds under helgen ingår i ditt pris.

Bokning och villkor:

När du har bokat dig via formuläret nedan betalar du en bokningsavgift på 1500 kr/person direkt via Swish på nummer 1230114108. Vill du ha en faktura på beloppet? Skriv det nedan i meddelanderutan. När du har betalt bokningsavgiften är du formellt anmäld och har en garanterad plats. En faktura på resterande belopp, packningslista och annan information kommer att mailas ut till dig. För övriga villkor läs nedan i bokningsformuläret.


Boka