Yogaretreat för kropp och själ

Yogaretreat för kropp och själ 15-17/10-2021

En yogaretreat och helg fylld med yoga, skratt, gemenskap, natur, reflektion, lugn, god mat, massage och mycket mer.

Häng med på en härlig yogaretreat när hösten är som allra vackrast. En helg där du tar hand om hela dig och som kan beskrivas som ett spa för både kropp, själ och sinne. Du kommer att kunna fokusera på att öka ditt välmående i hela kroppen, både fysiskt och mentalt. En kickstart för dig som vill dyka djupare in i din yogapraktik och med dig ”verktyg” hem som du kan använda i din vardag. Vi kommer att varva yogafilosofi, teori och dynamiska pass med mer återhämtande pass, Yoga Nidra och meditation.

Helgen passar dig som vill ta en ”time out” och ägna dig helt åt dig själv, utveckla din yoga samt ge dig själv både ny inspiration, energi och välbehövlig återhämtning. En del av helgen kommer vi att tillbringa i tystnad. Maten som serveras är närproducerad, hälsosam och mestadels vegetariskt. Det kommer att finnas möjlighet att få en så kallad Abhyanga-massage med 10% rabatt under lördagen. (Läs mer om vad det är här nedan) Vi bor på ett mysigt vandrarhem Rallarhustruns veranda och logi som är renoverat med hållbara material och ligger mitt i en skog. Så vi kommer också att spendera tid i skogen och naturen för ökad närvaro i nuet. Givetvis så är alla aktiviteter helt frivilliga och skulle du hellre vilja spendera lite tid själv eller vandra på egen hand så gör du naturligtvis det. Varmt välkommen!

Datum:

15-17 oktober 2021. BOKA SENAST 8/10!

Boende:

Rallarhustruns veranda och logi, Hässleholm, Skåne. Lakan, handdukar och städning ingår.

Program:

Program och tider är preliminära.

Fredag

15.00 Incheckning

16.00 Samlingscirkel, mjuk yoga och introduktion av helgen.

Från kl 18.00 Middag

21.00 Yoga inför att sova

Lördag

7.15  Mjuk morgonyoga

Från kl 08.00 Här- och närproducerad frukost

Första tid kl 8.30 Möjlighet att få massage

10.00 Kort vandring och skogsnärvaro med alla sinnen

ca 12.00 Lunch

14.00 Workshop, yogans verktyg och dynamisk yoga

Från kl 18.00 Middag

21.00 Yoga inför att sova

Söndag

7.15  Mjuk morgonyoga

Från kl 8.00 Här- och närproducerad frukost

10.00 Yoga och avslutande samling

12.00 Utcheckning

Övrigt:

Under lördagen har du möjlighet att få Ayurvedisk massage ”Abhyanga” av Esther på Nordic Moon Ayurveda. Läs mer om Ayurveda här >>

Abhyanga är en mjuk ayurvedisk helkroppsmassage med varm, ekologisk och örtmedikerad olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter, renar kroppen från slaggprodukter, balanserar lymfsystemet och hjälper huden att bli mer vital och ungdomlig.  

Behandlingstid 60 minuter: 695 kr. Kampanj 10 % rabatt under hela Yogaretreaten.

Du bokar antingen vid din anmälan eller senare om det finns platser kvar. Priset för massagen betalar du på plats direkt till massören.

 

Pris:

3900 kr/person i dubbelrum. (+500 kr för enkelrum, totalt för båda nätterna)
All inclusive. Boende med lakan och handduk, alla måltider, städning och alla aktiviteter som erbjuds under helgen ingår i ditt pris.

Bokning och villkor:

När du har bokat dig via formuläret nedan betalar du en bokningsavgift på 1500 kr/person direkt via Swish på nummer 1230114108. Vill du ha en faktura på beloppet? Skriv det nedan i meddelanderutan. När du har betalt bokningsavgiften är du formellt anmäld och har en garanterad plats. En faktura på resterande belopp kommer att mailas ut till dig. För övriga villkor läs nedan i bokningsformuläret.


Boka