Vi som jobbar här

Vi som jobbar på Urban Balance clubs studio har en hel del gemensamt. Alla står vi för hållbarhet och drivs av att skapa bättre förutsättningar för människor i vardagen. Vi har alla de försäkringar, certifieringar och utbildningar som gör att din upplevelse hos oss är kvalitetssäkrad. Vi har bland annat försäkring via Kroppsterapeuterna, utbildning och certifiering som yogalärare, certifiering i naturguidning och skogsbadsguidning. Fråga oss gärna mer om det. Vi drivs av att förmedla yoga och naturnärvaro som är anpassad för din vardag, för din kropp och dina förutsättningar. För att du ska kunna må bättre i kropp och sinne.


Läs mer om var och en av oss:

Lotta Ihse >>

Aina Cecila Berglund >>

Elvira Engels >>


Samarbetspartners

Här är några av de företag som the Urban Balance club samarbetar med:


Regrounded Yoga & reflektion – läs mer >>
Regrounded drivs av fantastiska yogaläraren, barnmorskan och coachen Emi Rosén som erbjuder Medicinsk yoga, hatha yoga mm på Hälsohuset i Alnarp. Bor du i närheten så kan jag varmt rekommendera hennes pass. 

Rankell foto – läs mer >>
Rankell foto drivs en oerhört begåvad och professionell fotograf. Jessica Rankell står för hållbarhet, glädje och slow living och smälter totalt samman med Urban Balance Clubs värdegrund. Många av bilderna på den här hemsidan har hon fotat. Letar du underbara naturfoton till ditt hem? Kika i hennes shop.

Ihsero – för sinnesro – läs mer >>
Ihsero drivs av en klok fd HR-chef som idag är mental tränare och hjälper företag skapa bättre arbetsmiljöer. Camilla Ihse har skrivit boken Optimera Mera, som finns att köpa här i shopen. En insiktsfull bok att läsa och ta till sig både för dig som arbetstagare och arbetsgivare. Ett måste för alla som vill leva ett hållbart arbetsliv!