Nyfiken på Ayurveda?

Fredagen 15/4 kl 13.00

Ayurveda är kunskap om livet

Ayurveda är sanskrit och betyder ”Kunskap om Livet’’. Det är en ca 5000 år gammal indisk ”vetenskap” som ser människan ur ett holistiskt perspektiv och bygger på att vi behöver vi ta reda på vad vi behöver utifrån kropp, sinne och själ. För att kunna ha en god hälsa, må bra och hitta balans.

Vata, Pitta, Kapha

Varje individ har en personlig konstitution som bygger på de tre grundläggande doshorna (vata, pitta och kapha) och hur dessa står i relation till varandra. De kan balanseras på olika sätt genom t ex kosten, olika sorters träning/yogarörelser och olika typer av andningstekniker. Och mycket mycket mer…

Hitta balans i vardagen

Vill du veta mer om hur Ayurvedans principer kan få dig att hitta mer balans i vardagen? Under den här workshopen så går vi igenom vad det är, och hur man kan göra för att hitta balans när man känner sig t ex irriterad, stressad eller deppig en dag. Hälsorådgivare och massageterapeuten Esther Moonen från Nordic Moon Ayurveda kommer också hjälpa dig individuellt och ta reda på vilken typ av konstitution (dosha) du är. Så kommer du ha lättare att veta vad du behöver mer eller mindre av i ditt liv för en mer balanserad tillvaro.
Workshopen avslutas med ett mjukt yogapass där du får möjlighet att testa på och anpassa din andning, yogarörelser och viloposition efter den konstitution du är. 
Under workshopen får du även smaka Auyrvedisk fika.
Ayurveda-hälsorådgivare och massageterapeut: Esther Moonen
Yogalärare med Ayurveda-kunskaper: Lotta Ihse
Tid: Just nu finns det inget planerat datum för denna aktivitet. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.
Pris: – kr