Kakaoceremoni

Söndagen 23/4 kl 14.00-ca 16.30

Lämna det gamla och bjud in det nya

En kakaoceremoni är en hjärtvärmande stund i glädje, gemenskap, tillit och acceptans.

Kakao är ”gudarnas frukt”. Den har en lång tradition som helande och läkande dryck gjord på bönorna. Kakao innehåller mineraler, antioxidanter och antiinflammatoriska ämnen. Den innehåller också teobromin och fenetylamin som bidrar till härliga glädjehormoner och sänkt blodtryck. En kakaoceremoni främjar helande, glädje, inspiration och positiv energi.

Vi börjar med att öppna vår gemensamma cirkel med en kort meditation. Därefter blickar vi bakåt för att reflektera och göra ett symboliskt avslut på det som varit. Och sen sätter vi kurs mot vad vi vill ha mer av i livet. Du blir guidad in i avslappning, fokus och andning som gör dig mer öppen för att höra dina innersta önskningar och för att kunna hitta din riktning framåt. En riktning som känns rätt utifrån ditt hjärta, så att du kan känna lätthet och glädje i livet. Vi avslutar ceremonin med en mjuk återhämtning i en vilsam restorative yoga position.

Vi tar endast emot ett begränsat antal för att kunna behålla en intim, liten grupp där du kan känna dig tillit till att öppna ditt hjärta, om du vill.

Tid: Just nu finns det inget planerat datum för denna aktivitet. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.

Du kommer att bli erbjuden ca 25 g kakao. För mycket ren kakao (över 42 gram) kan i enstaka fall orsaka illamående och huvudvärk. Om du går på antidepressiva läkemedel, hjärtmedicin eller andra läkemedel så meddela oss så att vi kan sänka antalet gram ytterligare.