Breathwalk (yogapromenad)

Söndagar kl 11.00

Breathwalk

Breathwalk är yoga kombinerat med en promenad i naturen som sänker nivån av stress i kroppen. Det är enkelt att utföra och passar alla! Vi går i alla väder!! Under en breathwalk gör vi rörelseövningar för bland annat rygg och bröst som underlättar andningen och ger dig en friskare och gladare rygg. Vi gör också andningsövningarna som ger dig bättre lungkapacitet och ökar syresättningen och cirkulationen i kroppen. Det kommer att påverka hela kroppen och humöret positivt och dessutom sänka nivån av stresshormoner i din kropp. Läs mer om breathwalk här >>

Passets längd:

ca 1,5 timme 

Har du aldrig gått breathwalk innan så kom gärna en kvart innan passet börjar så vi kan gå igenom grunderna.

Kläder:

Sköna promenadskor och kläder efter väder.

Pris:

1200 kr för klippkort 9 gånger. (Klippkortet är giltigt i ett år) Engångskostnad: 150 kr
(Studenter och sjukskrivna får en gång kostnadsfritt på klippkortet dvs 1200 kr för 10 gånger. Engångskostnad 140kr )

När?

Söndagar kl 11.00-ca 12.30

Se datum nedan.

Var? 

23/8-2020 – Dalby Söderskog. Vi möts vid parkeringen. Hitta hit

6/9-2020 – Dalby Söderskog. Vi möts vid parkeringen. Hitta hit

20/9-2020 – Dalby Söderskog. Vi möts vid parkeringen. Hitta hit

osv osv datum och tider fylls på efter hand, men generellt gäller att vi ses varannan söndag.

———–

Följ the Urban Balance club på Facebook så har du alltid aktuell information eller kika in på den här sidan med jämna mellanrum.

Anmälan

Anmäl dig nedan och beställ och betala för klippkort redan nu, så tar jag med mig klippkortet till dig när vi ses på breathwalken. Vill du betala vid varje tillfälle då fungerar det bra att betala med Swish på plats en stund innan vi börjar.

På Urban Balance club vet vi hur fantastisk naturen är för vårt välbefinnande. Därför har vi beslutat att stödja Vi-skogen. Köper du ett klippkort för breathwalk så är du med och planterar två träd via Vi-skogen. 

Anmälan breathwalk
Förnamn
Efternamn
Adress, postnummer, postadress
Personnummer (10 siffror)

11 of 11 char(s) Left

Dina uppgifter används endast för att kunna skicka eventuellt faktura, information och förslag på aktuella kurser mm. the Urban Balance club delar aldrig information med tredje part. Du kan när som helst avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet och även be att samtliga uppgifter du lämnat ska tas bort från vårt register.
Om du har en skada eller sjukdom så är det viktigt att du först rådgör med din läkare om breathwalk är en träningsform som funkar för dig.
Eventuellt meddelande

Vill du veta mer om hur det går till på en breathwalk? Se den här filmen.