Breathwalk (yogapromenad)

Breathwalk

Breathwalk är yoga kombinerat med en promenad i naturen som sänker nivån av stress i kroppen. Det är enkelt att utföra och passar alla! Vi går i alla väder!! Under en breathwalk gör vi rörelseövningar för bland annat rygg och bröst som underlättar andningen och ger dig en friskare och gladare rygg. Vi gör också andningsövningarna som ger dig bättre lungkapacitet och ökar syresättningen och cirkulationen i kroppen. Det kommer att påverka hela kroppen och humöret positivt och dessutom sänka nivån av stresshormoner i din kropp.

Det finns inga inplanerade öppna tillfällen för breathwalk just nu. Vill du boka breathwalk till en grupp, ett event eller en kick-off? Maila till hej@urbanbalanceclub.se.


Vill du hänga med på breathwalk i sommar? Spana in SommarLunds program >>


Följ the Urban Balance club på Facebook så har du alltid aktuell information eller kika in på den här sidan med jämna mellanrum. Under maj-september erbjuds längre yogapromenader, yogavandringar och naturturer med yoga. Håll utkik här på hemsidan.


Workshop i breathwalk

I samarbete med Medborgarskolan i Kristianstad har Urban Balance club en workshop i breathwalk. Där får du lära dig grunderna i breathwalk och några enkla rörelser som öppnar upp för bättre lungkapacitet och syresättning i kroppen samt hur du kan använda dig av breathwalk i din vardag. Du lär dig tekniker som hjälper dig att bli lugn under din lunchpromenad, eller pigg och alert på väg till ett jobbmöte. Ett supereffektivt sätt att hjälpa dig själv med inre balans när som helst du behöver det.

Plats: Södra Lingenästet, Kristianstads kommun

Läs mer och anmäl dig >> (Du blir länkad till Medborgarskolans webbsida.)


Vill du veta mer om hur det går till på en breathwalk? Se den här filmen.