Yogaretreat – din naturliga livsenergi

Hjärtligt välkommen till en naturnära yogaretreat den 3-5 juni 2023, just när naturen sprakar av liv, dofter och färger. Härliga dagar som vi fyller med yoga, gemenskap, vandringar med naturnärvaro, behagligt lugnt tempo, tysta stunder och god hälsosann mat. Helgen passar dig som vill ta en ”time out” och ge dig själv både ny inspiration, energi och välbehövlig återhämtning. Maten vi äter kommer delvis från egna odlingar och är närproducerad, hälsosann och vegetariskt.

Det här är en retreat är för dig som vill uppleva Ishtainspirerad yoga och meditation i naturlig livsenergi. ISHTA, som står för Integrerad Science av Hatha, Tantra och Ayrveda, är den klassiska hatha-yogan som integrerats med ett holistiskt sätt att se på människan, i samklang med modern forskning och en livsåskådning som skapar balans i livet. Det innebär att de olika passen anpassas bland annat utifrån dina förutsättningar, behov, omvärldens påverkan, årstid och väderlek. Med andra ord – yoga som ger dig naturlig livsenergi. En helg att upptäcka och njuta av det som är naturligt och välbehövligt för dig just nu. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

När: 3 juni kl 11.00 till 5 juni 2023 kl 11.00

Pris: 3 900 kr.

Plats: Yintorp i Arkelstorp, utanför Kristianstad

Ingår: Boende i skön säng i privat sovalkov, alla måltider, sex olika yogapass och meditationer, vandring med naturnärvaro, en skog med vandringsled utanför dörren, en rogivande trädgård med massor av möjligheter för egen reflektion, spabad utomhus, slutstädning.

Boka din plats direkt på Yintorps hemsida här >>  Du kan också boka genom att skicka ett mejl till hej@urbanbalanceclub.se

Yogaretreatet är ett samarbete mellan Lotta Ihse, Urban Balance club, och Susanne Lovensjö, Yintorp, som båda är utbildade ISHTA yogalärare 500 h.


Preliminärt program

Lördag:
11.00 Incheckning och samling
Lunch
Yoga/meditation
Möjlighet att bada badtunna/vila i trädgården/vandra i skogen
Middag
Yoga/meditation inför en god natts sömn
Söndag:
Morgonyoga
Frukost
Vandring med skogsbad
Lunch
Yoga/mediation
Möjlighet att bada badtunna/vila i trädgården/vandra i skogen
Middag 
Yoga/meditation inför en god natts sömn
Måndag:
Morgonyoga
Frukost
Yoga/meditation och avslutning
11.00 Utcheckning