Yogavandring Hovdala

Yogavandring Hovdala 19/8

Häng med på en härlig yogavandring i Skånes vilda natur. Du får möjlighet att upptäcka vackra storslagna skogar, Hovdalas rekreationsområde och njuta av vildmarkste, naturnärvaro, yoga och skogsmeditation. Vi går hela vägen från Hovdala slott till boende och bistro Rallarhustruns i Lunnahöja. Där avnjuter vi lunch i bistron*. Sen vandrar vi tillbaka till Hovdala igen. Vi avslutar med en gemensam fika.

Vandringen passar både dig som är nybörjare inom vandring och/eller yoga. Men också dig som är mer van vid det ena eller andra. Vi anpassar takten och upplägg efter gruppen. Ta med yogamatta eller sittunderlag.

Tid: Just nu finns det inget planerat datum för denna aktivitet. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.
Deltagare: max 15 personer.
Plats: Hovdala. Vi ses vid Hovdala slott, Växthuset i köksträdgården. Hitta hit >>

Skriv gärna i meddelanderutan i bokningen om du kan köra och ta med någon i bilen eller om du inte har bil och vill åka med någon, alternativt bli upphämtad på någon station.
Urban gradering: 2 (läs mer om urban gradering här)
Stig: Lätt till medelsvår.
Längd: ca 13 km. Bra vandringsskor är att rekommendera.
Pris: Begär offert. (Vildmarkste och fika ingår i priset)
Övrigt: Val av mat hos Rallarhustruns (se meny) samt kostnader för det betalar du direkt på plats. *Har du matpreferenser som gör att du inte kan äta något från deras meny så ta med egen medhavd lunch. Fyll i så fall i det nedan i bokningsformuläret.
Utrustning:
Kläder efter väder.
Liten ryggsäck
En flaska vatten
Liggunderlag eller yogamatta
Regnkläder (och paraply) om det verkar bli blött
Rejäla skor
En extra tröja