”Lätt löp och styrka” – bli stark i naturen med CrossNature

Lördagar 10.00-11.00

Vill du bli starkare i kroppen? Att träna varierat utomhus i skogsmiljö ger massor av fördelar. Dels får du bättre kondition och styrka, men du tränar också de små musklerna, eftersom underlaget är naturligt ojämnt. Och inte nog med det…skogen ger dig förbättrat immunförsvar, ökad kognitiv förmåga och allmänt ökat välmående. Med passet ”Lätt löp och styrka” och bakomvarande konceptet CrossNature tränar du effektivt, roligt och hållbart. Eftersom vi tränar tillsammans med andra och blandar övningar på ett lekfullt sätt, så kommer du garanterat ha kul! Ett bra sätt att faktiskt längta till sin träning och sina träningskompisar! Vänta inte på bättre väder eller rätt tillfälle. Nu kör vi!


Du behöver inte vara tränad för att vara med. Det är tränad du blir (!!) när du varit med ett par gånger. Ett pass går till så att vi joggar försiktigt och sakta för att värma upp, stannar vid några ställen för att jobba på styrka där vi bäst behöver den.

Instruktör: Lotta Ihse

Tid: Lördagar 10.00-ca 11.00

Datum: 17/4, 24/4, 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6
”Lätt löp och styrka” kommer att fortsätta hela året. Fler datum fylls på efter hand.

Plats: Skrylle. Vi ses utanför receptionen

Utrustning: Kläder efter väder. Bra gympaskor. Sittdyna eller liggunderlag. Vattenflaska med vatten. Rejäla vantar då vi är nere med händerna på marken ofta. Typ skidvantar, trädgårdshandskar eller liknande. Ta med ett par extra vantar om de första blir blöta.

Pris: En gång: 175 kr. Klippkort 9 ggr: 1500 kr (giltigt 3 månader)

Ta reda på mer om vad konceptet CrossNature – bli stark av naturen – är genom att kika på filmen. Du kan också läsa mer här >>


Anmälan

Anmälan CrossNature (#16)

Jag väljer ett enstaka datum och betalar via swish innan passet börjar eller...

...jag väljer ett klippkort och hänger med regelbundet. Yes!!