Koloni-yoga utomhus

Slut för säsongen

Jobba på din styrka och flexibilitet, boosta hela din kropp, sätt igång blodcirkulationen, kom ner i varv och få dessutom frisk luft. Den här yoga-kursen äger rum utomhus på en gräsmatta i den prunkande oasen koloni Solhällan i Lund. Vi jobbar igenom hela kroppen och avslutar passet med nedvarvning och en kort mindfullness eller meditation.

Vi välkomnar dig som är allt från ung till gammal, nybörjare, känner dig stel och/eller har yogat innan. Du kommer att utmanas och utvecklats utifrån var du befinner dig, oavsett ålder och rörlighet.

Ta på dig sköna, mjuka kläder som är anpassade efter väder. Ta gympaskor på, men var beredd på att vi vid varmt väder tar av oss och är barfota på yogamattor. Så ta med yogamatta eller liggunderlag och gärna handskar eller trädgårdshandskar om du vill ha skydd för händerna om vi tar oss ner på gräset.  Mattan använder vi när vädret tillåter annars gör vi yogan stående.

Yogalärare: Lotta Ihse

Tid: Slut för säsongen

Plats: Koloni Solhällan i Lund, Fritjofs väg Några parkeringsplatser finns inne på området, annars får man parkera på gatorna runt omkring.

Kläder: Sköna, rörliga kläder såsom träningskläder, anpassat efter väder. Gympaskor.

Utrustning: Ta med yogamatta eller liggunderlag som du kan ha utomhus. Om du inte har någon matta så kan du antingen köpa en här i vår webbshop eller skriv nedan i meddelanderutan för att få låna en matta. Det kommer att finnas pallar att sitta på och filtar att låna under meditationen.


OBS!! VID DÅLIGT VÄDER GÖR VI YOGARÖRELSER OCH KOMBINERAR MED PROMENAD SÅ VI FÅR UPP VÄRMEN. SKULLE DET VARA RIKTIGT HÄLLANDE REGN STÄLLS PASSET IN. HÅLL I SÅ FALL UTKIK HÄR ELLER PÅ FACEBOOK-SIDAN.


Köp ett klippkort med 9 gånger och gå när du vill på koloni-yoga och sommaryogan under perioden maj-augusti.