Skön söndag med egenvård, massage och yoga

Söndagen 19 november 13.30-17.30 FULLT

Vi bjuder in kvinnor i alla åldrar till en avkopplande och skön söndag med egenvård, massage och yoga.

Du kommer att få en inblick i Ayurvedan (5000-åriga läran om liv), om hormoner som påverkar genom livet och hur du kan hitta mer balans. Fotvårdsspecialisten Tove kommer att berätta om varför det till exempel är så viktigt att hålla igång alla de små musklerna i våra fötter. Vi kommer också att prata om hur yogan ser fötterna som basen, för inte bara din fysiska kropp, utan också ditt sinne och hela ditt uttryck. Och du kommer att få lära dig att göra en välgörande fotmassage på dig själv eller någon annan.

Du kommer också att få tillverka en egen doftolja, fotskrubb och fotsalva. Du bestämmer själv doft av eterisk olja, utefter vad du behöver för att skapa mer harmoni i sinnet. Vi använder bara snälla och hudvänliga ingredienser. Vi avslutar med ett avkopplande och omhändertagande yogapass som alla, oavsett tidigare erfarenheter, kan vara med på. Och där emellan fikar vi så klart!

Pyssla om dig själv! Kom själv eller ta med dig dottern, systern eller vännen och njut tillsammans av en söndag i omhändertagandets tecken.

 

Tid: Just nu finns det inget planerat datum för denna aktivitet. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.

Ledare: Lotta Ihse, Tanja Leloup, Tove Isaksson

Pris: 590 kr/person inkl fika. I priset ingår även en doftolja i 10 ml roll-on flaska, en fotsalva i 30 ml burk och en fotskrubb i 30 ml burk. Det går bra att göra fler än en var så länge det finns material. Du betalar då ett fast pris för burk och innehåll.