Yoga och skaparglädje

Öppna upp för hjärtats röst och din inre riktning, och ge uttryck för den i broderi och skaparglädje. Vi bjuder in dig till en dag av härliga yogarörelser, hjärtöppnande meditation, kreativitet och samhörighet.

Vi börjar dagen med mjuka dynamiska yogarörelser för att landa in i en kravlös närvaro. Därefter öppnar vi upp för att bjuda in hjärtats röst och din inre riktning i en guidad meditation. Inga förkunskaper krävs i yoga och meditation.

I härlig gemenskap låter vi sen skaparkraften släppas lös i form av symboliskt och färgsprakande broderi. Varje broderi är ett uttryck för hantverkarens unikitet, inre gud/gudinna och längtan. Kanske hittar du det du behöver uttrycka i broderiet under den meditativa stunden? Oavsett så får du brodera det som du vill uttrycka just nu: ett ord, mening eller symbol. Vi har kärleksfulla, inspirerande och visa citat som du kan välja mellan om du inte kommer fram till något som du känner för att brodera. Du broderar på vackert linnetyg eller på ett plagg, duk, kudde eller annat som du själv tar med dig. Inga förkunskaper krävs. Du får lära dig allt du behöver veta.

Visste du att hantverk har positiva effekter på vår mentala hälsa? Broderi kräver fokus och de repetitiva rörelserna ger en lugnande effekt på kroppen och utlöser vårt ”må-bra-hormon” – serotonin.

Vegetarisk enklare lunch och god fika ingår. Självklart får du ta med dig ditt broderi hem. 

Ledare: Textillärare Camilla från Liebling & Liebling och yogalärare Lotta från Urban Balance club.

Det här ingår:

1 yogapass

Guidad meditation för inre riktning och hjärtats röst

Broderitråd och linnetyg att brodera på (extra material eller broderitråd att ta med hem köper du på plats)

Hjälp och stöd i hur man broderar samt inspirerande citat att välja mellan

Enklare vegetarisk lunch

Fika

När: TBD.

Kostnad: 790 kr/person.

Plats: Urban Balance tidigare yogastudio och Liebling & Liebling verkstad. Båda finns på Sunnanväg 18E, Lund.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för lågt deltagarantal.