Yoga för hemmajobbare – online

Fredagar kl 11.30-12.15

Yoga för hemmajobbare

Sitter du hemma och jobbar? Ont i axlar, nacke och kanske ländrygg? Ta fredagslunchen och ge dig själv fyrtiofem minuters yoga för att öppna upp och sträcka ut muskler och öka blodcirkulationen där det behövs. Du kommer också känna att du kan varva ner efter en veckas jobb och hitta balans i kropp och sinne. Kursen är helt digitalt baserad, vilket gör att du kan koppla upp dig där du är bredvid din dator. Den här kursen är perfekt för dig som känner dig stel och sitter mycket framför dator. Vi kommer att gå lugnt fram och du kommer att guidas in i positioner som är rätt för dina leder och där du hittar sukha (lätthet) i din andning. Yogan ökar inte bara din rörlighet, balans och styrka i kroppen, utan också ditt fokus samt motverkar stress och sömnproblem. Vi avslutar passet med en kort vila och mindfulnessövning/meditation.

Yogalärare: Lotta Ihse

Tid: Fredagar 11.30-12.15

Datum: 22/1, 29/1, 5/2, 12/2, 19/2

Pris: 860 kr

Plats: Du kopplar upp dig digitalt via Zoom. En länk skickas till dig någon timme innan passet startar.

Kläder: Sköna, rörliga kläder. Dina kläder du jobbat i går bra om de inte är för åtsittande.

Utrustning: Yogamatta, block eller några tjocka böcker, kudde eller meditationskudde att sitta på, filt eller handduk. Har du ingen yogamatta hemma? Du kan köpa en här i butiken så fixar vi hem den till dig så snabbt som möjligt.

För denna kurs finns möjlighet till drop-in.  Pris 180 kr/gång. Betalas med swish innan klassen börjar. Maila din anmälan till yoga@urbanbalanceclub.se innan.

————————-

Funkar inte anmälningsformuläret? Prova att öppna sidan i en annan webbläsare t ex Safari eller maila din anmälan direkt till yoga@urbanbalanceclub.se. Har du inte fått ett mail inom några minuter med tack för din anmälan så har inte din anmälan registrerats.

ANMÄLAN

Jag vill gå denna eller dessa kurser: