Yoga grund /Soft & slow flow

Tisdagar 17.30-18.30

Yoga grund

En Soft & slow flow yoga – mjuk hatha yoga för dig som gillar lite långsammare yoga där vi går igenom grunderna.

I den här klassen tar vi det lugnt, tar oss tid att förklara mer och går igenom grunderna. Du kommer att få jobba på din styrka och flexibilitet, boosta hela din kropp, och sätta igång blodcirkulationen.

Yoga grund är perfekt för dig som är nybörjare och/eller känner dig stel . Kursen passar också bra för dig som har yogat innan och vill repetera grunderna. Eller för dig som helt enkelt tycker om att ta det lugnare och mjukare. Har du gått ”yoga grund” innan så kan du med fördel göra det igen för att finslipa dina färdigheter. Du kommer att utmanas och utvecklats utifrån var du befinner dig, oavsett ålder och rörlighet. Passen avslutas med skön avslappning och/eller en stund av guidad mindfulness. Det kommer att finnas yogaprops (hjälpmedel) såsom block, bälte och bolster för att du ska kunna ta del av alla fördelar med yoga.

Just nu finns det inte regelbundna yogapass för nybörjare inplanerade. Vill du arrangera en klass individuellt, för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.

Yogalärare: Lotta Ihse