Yoga grund

Onsdagar kl 19.15-20.15

Yoga grund

För dig som gillar lugn yoga där vi går igenom grunderna.

På den här kursen tar vi det lugnt, tar oss tid att förklara mer och går igenom grunderna. Du kommer att få jobba på din styrka och flexibilitet, boosta hela din kropp, och sätta igång blodcirkulationen. Passen avslutas med skön avslappning och/eller en stund av guidad mindfulness. Det kommer att finnas yogaprops (hjälpmedel) såsom block, bälte och bolster för att du ska kunna ta del av alla fördelar med yoga.

Den här kursen är perfekt för dig som är nybörjare, känner dig stel och/eller du som har yogat innan men vill repetera grunderna eller för dig som helt enkelt tycker om att ta det lugnare. Har du gått yoga grund innan så kan du med fördel göra det igen för att finslipa dina färdigheter. Du kommer att utmanas och utvecklats utifrån var du befinner dig, oavsett ålder och rörlighet. Det kommer att finnas yogaprops (hjälpmedel) såsom block, bälte och bolster för att du ska kunna ta del av alla fördelar med yoga.

Du kan välja att gå antingen bara höstkursen eller vinterkursen eller går du båda kurserna dvs alla 10 gångerna. 

Yogalärare: Lotta Ihse

Tid: Onsdagar 19.15-20.15

Höstkurs 2020: 5 ggr 14/10, 21/10, 28/10, 4/11, 11/11

Vinterkurs 2020: 5 ggr 18/11, 25/11, 2/12, 9/12, 16/12. Det finns möjlighet att följa kursen live hemifrån via Zoom. En länk skickas ut någon timme innan lektionsstart.

Pris:

höstkurs 2020: 880:- För studerande, pensionär och sjukskriven 840:-

vinterkurs 2020: 880:- För studerande, pensionär och sjukskriven 840:-

både höst- och vinterkurs, dvs 10 ggr: 1650:- . För studerande, pensionär och sjukskriven 1620:-

Plats: Lokal Karneolen, som finns i SV Lundabygdens lokaler, Glimmervägen 6 i Lund. Se karta här nedan. Parkeringsplats finns utanför.

Det finns möjlighet att följa kursen live hemifrån via Zoom. En länk skickas ut någon timme innan lektionsstart.

Kläder: Sköna, rörliga kläder alternativt träningskläder

Utrustning: Ta med matta om du har/vill. Matta, block, sittkudde finns att låna.

För denna kurs finns även möjlighet till drop-in. Pris 185 kr/gång. Betalas med swish på plats innan klassen börjar. Maila gärna till yoga@urbanbalanceclub.se innan.

Funkar inte anmälningsformuläret? Prova att öppna sidan i en annan webbläsare t ex Safari eller maila din anmälan direkt till yoga@urbanbalanceclub.se. Har du inte fått ett mail inom några minuter med tack för din anmälan så har inte din anmälan registrerats.

ANMÄLAN

Jag vill gå denna eller dessa kurser: