Yoga grund /Soft flow

Tisdagar 17.30-18.30

Yoga grund

En Soft flow – mjuk hatha yoga för dig som gillar lite långsammare yoga där vi går igenom grunderna.

På den här kursen tar vi det lugnt, tar oss tid att förklara mer och går igenom grunderna. Du kommer att få jobba på din styrka och flexibilitet, boosta hela din kropp, och sätta igång blodcirkulationen. Passen avslutas med skön avslappning och/eller en stund av guidad mindfulness. Det kommer att finnas yogaprops (hjälpmedel) såsom block, bälte och bolster för att du ska kunna ta del av alla fördelar med yoga. Deltar du hemifrån så går det lika bra med några böcker och filtar. Mer information om det får du tillsammans med din länk.

Den här kursen är perfekt för dig som är nybörjare och/eller känner dig stel . Kursen passar också bra för dig som har yogat innan och vill repetera grunderna. Eller för dig som helt enkelt tycker om att ta det lugnare och mjukare. Har du gått ”yoga grund” innan så kan du med fördel göra det igen för att finslipa dina färdigheter. Du kommer att utmanas och utvecklats utifrån var du befinner dig, oavsett ålder och rörlighet. Det kommer att finnas yogaprops (hjälpmedel) såsom block, bälte och bolster för att du ska kunna ta del av alla fördelar med yoga.

Yogalärare: Lotta Ihse

Tid: Tisdag 17.30-18.30

Sensommarkurs: 31/8,  7/9, 14/9, 21/9, 28/9

Höstkurs: 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 9/11 (ej v 44)

Vinterkurs: 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12

Plats:

Urban Balance studio, Sunnanväg 18 E, Lund. Hitta hit >>.  Det finns möjlighet att följa kursen live hemifrån via Zoom. En länk skickas ut någon timme innan lektionsstart.

Kläder:

Sköna, rörliga kläder alternativt träningskläder

Utrustning:

Ta med yogamatta om du har/vill. Yogamatta, block och sittkudde mm finns att låna. Det finns också att köpa här >>

Pris:

En kurs: 930:-

För två kurser dvs 10 ggr: 1800:-

För tre kurser dvs 15 ggr: 2600:-

För denna kurs finns även möjlighet till drop-in. Pris 195 kr/gång (185 kr om du går annan kurs hos oss). Betalas med swish på plats innan klassen börjar. Maila gärna till yoga@urbanbalanceclub.se innan.


ANMÄLAN

Välj först kursen du vill gå. Därefter väljer du vilken period/perioder du vill gå kursen. En period är 5 ggr, två är 10 ggr, tre är 15 ggr. Därefter kan du välja en kurs i något annat också. Vill du gå fler än två kurser så skriv i meddelanderutan vilken eller vilka.

Jag väljer denna kurs:

Jag väljer även denna kurs: