Meditation

Söndagen 23/5 kl 16.00-17.00

Meditation är en uråldrig teknik som används för att vända din uppmärksamhet inåt i ett tillstånd av fullständig avslappning. En stund där du kan befinna dig i nuet – utan tankar eller känslor som stör. På den här kursen använder vi oss antingen av Yoga Nidra som är en guidad liggande djupavslappning. Något som kan frigöra både fysiska och dessutom mentala spänningar, och i förlängningen skapa en större trygghet och tillit till dig själv. Ibland gör vi meditationen sittandes. Då går det bra att sitta på en stol eller på kuddar på golvet, gärna med en vägg bakom. Du kan följa med på de guidade meditationerna oavsett om du mediterat innan eller inte. Tillfällena börjar alltid med några enkla rörelser för att bland annat öppna upp för andning. Ibland använder vi oss av mantran, visualiseringar och chanting (sång).

Yogalärare: Lotta Ihse

Tid: Söndagar 16.00-17.00

Tillfällen våren 2021:
28/3 – Meditation med mantra, visualisering. En skön meditation med enkla verktyg att följa.
25/4 – Chakra meditation. För balansering av dina chakran
23/5 – Meditation med mantra, visualisering. En skön meditation med enkla verktyg att följa.

Plats:

Urban Balance studio, Sunnanväg 18 E, Lund. Hitta hit >>.  Det finns möjlighet att följa meditationen online hemifrån via Zoom. Anmäl i så fall i formuläret att du vill följa kursen digitalt. En länk skickas ut någon timme innan lektionsstart.

Kläder:

Sköna, rörliga kläder alternativt träningskläder

Utrustning:

Ta med yogamatta om du har/vill. Yogamatta och sittkudde finns att låna. Det finns också att köpa här >>

Pris:

Ett tillfälle: 230 kr. (190 kr för dig som just nu går 10 ggr-kurs hos UB-club) Betalas med Swish innan lektionsstart. Maila din anmälan till yoga@urbanbalanceclub.se .

Hela kursen dvs alla tre tillfällena: 630 kr (520 kr för dig som just nu går 10-gångskurs hos UB-club)

 


ANMÄLAN

Välj först kursen du vill gå. Därefter väljer du vilken period/perioder du vill gå kursen. En period är 5 ggr och två är 10 ggr. Därefter kan du välja en kurs till. Vill du gå fler än två kurser så skriv i meddelanderutan vilken eller vilka.

Jag väljer denna kurs:

Jag väljer även denna kurs: