Naturdagspa

Dagsretreat i naturen 19/6 kl 13.00

Koppla ur – koppla av – koppla in natur

En halv dags naturspa! En eftermiddag där du får koppla bort dig från alla yttre måsten och istället koppla in i nuet, naturen och dig själv. Du får uppleva härliga bad i olika former. Allt kryddat med både tysta stunder, härlig gemenskap och glädje. Vi omger oss av alla elementen (jord, vatten, eld, luft och rymd) och öppnar upp för att bara ta emot den känsla av total avslappning och tillhörighet som vi ofta går miste om när vi stökar runt i vardagen. Ett tillfälle att hitta in i ett naturligt lugn och ge dig själv en riktig boost. PS. Du kommer att somna in mjukt och härligt, naturligt trött den kvällen.

Ett naturspa med bad i alla former

Vi börjar med ett ”skogsbad” (Shinrin Yoku) där vi landar ned i skön avslappning och en känsla av frid med alla våra sinnen. Läs mer om skogsbad här. Sen bjuds det på fika vid elden i camp Häckeberga. I campen har du också möjlighet att ta ett härligt, uppfriskande sjöbad i Häckebergasjön och bada i det behagligt varma vattnet i den vedeldade badtunnan. Vi avslutar med en guidad meditativ stund tillsammans. Det blir helt enkelt en härlig eftermiddag med ”bad” i alla dess former, ackompanjerat av slående vacker natur, stillhet och härlig gemenskap.

Tid: Inget inplanerat datum. Vill du ha ett arrangemang för en grupp eller ett företag så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se.
Deltagare: max 15 personer. Så länge det inte står ”fullt” så finns platser kvar.
Plats: Häckeberga. Vi ses vid parkeringen RAÄventyr.  Hitta hit >>
Urban gradering: 2 (läs mer om urban gradering här)
Stig: Lätt till medelsvår. Längd ca 1 km.
Pris: – kr. Betalas med Swish direkt vid anmälan. Vill du ha faktura så skriv det i meddelanderutan. Aktiviteten räknas som friskvård. Begär kvitto. Aktiviteten kan komma att ställas in vid dåligt väder eller vid för få anmälningar. Du får då tillbaka hela avgiften.
Övrigt: Balanserande, lokalproducerad fika ingår
Säkerhet: Både Urban Balance och camp Häckeberga innehar de försäkringar och utbildningar som krävs för att göra din upplevelse säker.
Utrustning:
Ta på dig varma kläder.
Liten ryggsäck
En flaska vatten
Sittdyna eller liggunderlag (Sittdyna kan göras av en tidning stoppad i en platspåse)
Badkläder
Badhandduk
Regnkläder (eller paraply) om det verkar bli blött
Rejäla skor
En extra tröja (det blir alltid lite kyligare i skogen då vi tillbringar tid stilla)

Anmälan