Scandinavian Business Awards 2023

The Urban Balance club - vinnare av företagspris

I år fick The Urban Balance club företagspriset Scandinavian Business Awards 2023. Bakom priset står EU Business News Magazine som för tredje året i rad hyllar innovation och förträfflighet hos norska, svenska och danska företag. De som fått priset är företag som fortsätter att visa styrka trots de utmaningar de har ställts inför de senaste åren. Från teknikföretag och digitala tidskrifter till distributörer av hårvårdsprodukter. Priset lyfter fram berömvärda prestationer hos en mängd olika företag.

Inför tillkännagivandet kommenterade prissamordnare, Laura O’Carroll, vinnarnas framgångar. “I am thrilled to congratulate the outstanding organisations recognised in the programme this year. We are delighted to yet again showcase the best of Scandinavian businesses and wish our winners the best of luck in the years to come!”

EU Business News berättar att de är stolta över utmärkelsen och vinnarna. De menar att var och en av vinnarna kan vara säkra på att deras framgång är välförtjänt. De utvärderar noggrant allt från ett företags, eller en individs, prestation under de senaste 12 månaderna för att säkerställa att endast de mest meriterade parterna går vidare med den prestigefyllda utmärkelsen.

Tacksam

Självklart så känns det fantastiskt att ha fått Scandinavian Business Award 2023! 😄❤️ För cirka fyra år sedan kastade jag mig ut från tryggheten till ett liv som egenföretagare i, inte bara en, utan två branscher jag knappt hade en susning om hur de funkade. Yogabranschen och naturturismbranschen. Förutom allt nytt, så var det första jag stötte på restriktioner på grund av en pandemi och sen smög sig lågkonjunkturen in…😳

Med en tillbakablick inser jag vilka insikter, erfarenheter och vilken utveckling jag gjort! Oavsett hur tufft det varit och vad jag beslutar mig för i framtiden, så skulle jag inte vilja vara utan de här åren. Alla fina människor jag fått möta, den underbara känslan att få guida en stressad person in i ett behagligt lugn, att få vara en del av en människas sökande efter existensiell hållbarhet och att få oroliga själar att hitta förankring och känna sig som en del av vår underbara värld och natur. Vilken ynnest att få göra en insats för både vår planet och för människor. Nyp mig i armen…

Jag är så oerhört tacksam för var och en av er som kommer och yogar, skogsbadar, följer med på retreat eller annat vi hittar på hos Urban Balance club. Utan er – inget Urban Balance.

Med kärlek

/Lotta Ihse, grundare och ägare av Urban Balance club