En kravlös plats

Jag älskar dofterna, lugnet, musiken och att man känner sig välkommen. Att man inte kan göra fel. Man känner sig omhändertagen.”

/Linda

I hela mitt liv har jag haft en kravfylld och perfektionslysten krabat sittandes på min axel. En som ideligen gjort sig påmind i både små och till synes obetydliga beslut, såväl som större händelser. Jag vet att jag inte är ensam när jag säger att den många gånger har fått mig att välja bort egentid, återhämtning och möjligheten att vara regissör och huvudperson i mitt eget liv.

Men den där krabaten kan faktiskt blekna. Jo, om man envisas med att sätta sig själv i första rummet, ta medvetna beslut och skriva in återhämtning i kalendern. Då blir det lättare att strunta i krabatens irriterande röst i huvudet. Det tar tid och kräver vilja och fokus. Jag vet det. Men det går! Yoga, meditation och skogsbad är enkla och tillgängliga aktiviteter som hjälpt mig till att bli fri från tyngd på axlarna och onödiga bojor. För att istället skaffa ett annat sundare förhållningssätt till krav och till livet.

Tillåtande. Lugn. Bejakande. Avslappnande. Omhändertagande. Stärkande. Vilsamt.”

/Karin

En fristad likt naturen

Min historia gjorde att just kravlöshet och omhändertagande om sig själv blev en viktig del när jag skapade studio Urban Balance. Jag ville göra en fristad där människor kunde vara sig själva. Där tiden skulle kännas som den stod stilla och omtanke, gemenskap och värme fick fylla kropp och själ med ny energi och harmoni. En stund att bara vara. Bort från omvärldens brus och tankarnas oreda. Bort från krav och ansvar. Ett ställe som skulle påminna om naturen, där man ju alltid blir mottagen hur man än är. Där det doftar friskt, där ljuden är dova och lugnande och där vi kan vila från intryck.


Tack för er närvaro

När jag frågar er som kommer på yoga och skogsbad hur ni upplever studio Urban Balance så blir jag alldeles varm om hjärtat. För svaren är precis så som jag vill att ni ska få möjlighet att känna. Stort varmt tack för att ni är medskapare till att studio Urban Balance blir just en kravlös plats.