Naturturer

Häng med ut i naturen!!

En naturtur ger dig fler positiva känslor, naturlig rörelse, frisk luft, bättre immunförvar, mindre stress och den härliga känslan av att vara en naturlig del av helheten. Med andra ord – tillåter dig släppa taget om resultat, krav och tron på att något måste vara på ett speciellt sätt. Här kan du helt landa i att vara dig själv!

Lyktvandring

En stilla lyktvandring med alla dina sinnen. Ett ”skogsbad” i det mjuka vintermörkret. Vi anordnar en lyktvandring med fika i Måryd utanför Lund 6/1-22. Boka här >>

Dessutom erbjuder vi en lyktvandring i samarbete med Naturum Söderåsen vid Odensjön den 4/12. Boka här >>

Skogsbad

Skogsbad eller Shinrin Yoku är en stillsam, guidad naturnärvaro med alla dina sinnen. Ett skogsbad minskar dina nivåer av stress, stärker immunförsvaret och ökar ditt psykiskt och fysiskt välbefinnande.

Läs mer om skogsbad >>

Tack vare Naturum kan du följa med på skogsbad och breathwalk kostnadsfritt.

Breathwalk

Breathwalk är ett yogapass i naturen där vi kombinerar olika andningstekniker med en promenad i naturen. Breathwalk förbättrar konditionen, blodcirkulationen, hormonbalansen, hjärtrytmen, lungkapaciteten och påverkar din emotionella balans positivt. 

Läs mer om breathwalk >>

Tack vare Naturum kan du följa med på skogsbad och breathwalk kostnadsfritt.

Yogavandringar, naturretreats och naturupplevelser

Under året anordnar vi också andra typer av naturupplevelser. Håll utkik på vår hemsida eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.